E moj Švabo ! Sjećamo se i onog vlaka koji je imao specijalne felge isto koje ne buče i povećava udobnost vlaka ali bilo je i mrtvih Švaba radi te udobnosti.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
E moj Švabo ! Sjećamo se i onog vlaka koji je imao specijalne felge isto koje ne buče i povećava udobnost vlaka ali bilo je i mrtvih Švaba radi te udobnosti.
Mučko Đubre
Imao bi vjerojatno 3k€ prosječnu plaću kao i ostali Austrijanci.

3.5 netto je brat dobio prije 9g kad se odselio (IT) ...
Svako malo užicam od njega hrpu elektronike
Zarez se ne piše ispred uzročnog veznika "jer", čemu crtica u genitivu riječi "post"? Njemu su interpunkcije ok, ti ih imaš viška. Želiš reći da se o bogatijim narodima ne smije baš ništa pisati čak ni o proserima koje sami priznaju nego se smije samo svemu slijepo klanjati?
Oho, osjetio si se prozvanim ili glumiš dežurnog odvjetnika. Razumio bih te da je njegov komentar bio iole smislen, no ovako ispadaš više kao iskrivljena moralna linija umjesto vertikala. Ne sumnjam da ćeš na dočeku rukometaša pjevati Thompsonove pjesme jer to je u duhu tvog odgovora.
Zarez se stavlja ispred veznika jer u iznimnim slučajevima kada se želi naglasiti taj dio. Dio sa post(-)om je moja greška. Da, priznajem. Sada sve što sam do sada na ovome forumu napisao više ne vrijedi, jer sam napravio ogromnu (jednu) pravopisnu grešku i izgubio sam sav kredibilitet. (ovo je bilo ironično, ako nekima nije bilo jasno) Sad se više ne moraš ložiti na moje postove. (ovo nije bilo ironično)
"Želiš reći da se o bogatijim narodima ne smije baš ništa pisati čak ni o proserima koje sami priznaju nego se smije samo svemu slijepo klanjati?" - za tebe postoji samo crno-bijeli svijet, jel'?
Gajotres "Imao bi vjerojatno 3k€ prosječnu plaću kao i ostali Austrijanci." - ti si barem mrvicu na tragu što sam htio reći, ali htio si se i ti malo napraviti pametan i dobiti svojih 5 minuta pa ajde. Čovječe, kao da smo na sudu - mora se napisati i opisati SVE da bi nekima bilo jasno, no Austrija nije bila spomenuta u prvom postu.
Oho, osjetio si se prozvanim ili glumiš dežurnog odvjetnika. Razumio bih te da je njegov komentar bio iole smislen, no ovako ispadaš više kao iskrivljena moralna linija umjesto vertikala. Ne sumnjam da ćeš na dočeku rukometaša pjevati Thompsonove pjesme jer to je u duhu tvog odgovora.
Zarez se stavlja ispred veznika jer u iznimnim slučajevima kada se želi naglasiti taj dio. Dio sa post(-)om je moja greška. Da, priznajem. Sada sve što sam do sada na ovome forumu napisao više ne vrijedi, jer sam napravio ogromnu (jednu) pravopisnu grešku i izgubio sam sav kredibilitet. (ovo je bilo ironično, ako nekima nije bilo jasno) Sad se više ne moraš ložiti na moje postove. (ovo nije bilo ironično)
"Želiš reći da se o bogatijim narodima ne smije baš ništa pisati čak ni o proserima koje sami priznaju nego se smije samo svemu slijepo klanjati?" - za tebe postoji samo crno-bijeli svijet, jel'?
Gajotres "Imao bi vjerojatno 3k€ prosječnu plaću kao i ostali Austrijanci." - ti si barem mrvicu na tragu što sam htio reći, ali htio si se i ti malo napraviti pametan i dobiti svojih 5 minuta pa ajde. Čovječe, kao da smo na sudu - mora se napisati i opisati SVE da bi nekima bilo jasno, no Austrija nije bila spomenuta u prvom postu.
Ima tu još grešaka, tipa "Rvatina" se sklanja kao imenica ženskog roda, opet kriva interpunkcija, neću dalje jer se već dovoljno furiš. To je ionako samo po sebi nebitno na forumu ali eto, takav se našao drugima spočitavati nepismenost. Upravo si se ti osjetio prozvanim i glumiš vertikale i linije, po tebi je sve crno-bijelo. Postoji samo Rvatina Tomson krkan i indolentni mužek-kumek-podguzna muha, nema ništa između. Onaj tko radi u Austriji ili Irskoj smije spomenuti neki zajeb u Njemačkoj? Nepalac na radu u RH isto? Onaj tko izvozi u Srbiju ne smije o njima ništa pričati? Kako to funkcionira?
drenaža? šupljine? koje apsorbiraju zvuk. ok, ali očito apsorbiraju i vodu, koja se apsorbirana širi pri niskim temperaturama ... ah Švabe moje ...
Nadam se da je kolega idealist na poslu jer trošit svoje slobodno vrijeme na ovakve rasprave nije baš pametno.
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Vidim, spustio si se na moju razinu. Težiš da budeš bolji, ali nikako da prevagneš.
rvatine sam napisao malim slovom iz nepoštovanja, a što se tiče zaradili ili zaradile, vjerovao mi ili ne, napisao sam sa završetkom na -e, ali sam se predomislio jer ih zamišljam kao tikvane (muški rod) pa sam prepravio na -i.
Sad se još složi da ti je prvi komentar bio glup i možemo napraviti Feierabend.
Nadam se da je kolega idealist na poslu jer trošit svoje slobodno vrijeme na ovakve rasprave nije baš pametno.
Vidim imamo i kolegu iz javnog sektora.

3.5 netto je brat dobio prije 9g kad se odselio (IT) ...
Svako malo užicam od njega hrpu elektronike
Valjam se od smijeha jer je to sto posto istina. Ko nije u Njemackoj je u AT i da nema Njemacke svi bi bili u AT. Kaj se place tice to je tu negdi, ovisi koliko staza imas itd, ali da 3k je neki prosjek.
Ja sam u AT i znam o cemu pricas, samo kaj su u AT vise ljudi sa sjevera a Rvatine vise u Njemackoj. Meni je sat i pola do Varazdina iz Graza i ne pada mi na pamet ici u Njemacku. Da moram negdi dalje onda u Swiss gdi je ozbiljna ozbiljna lova.
Pih. Mogli su dati Kinezima da im naprave autoban kako spada...