Podnaslov kaže: "Francuska će američke platforme Microsoft Teams i Zoom zamijeniti vlastitom platformom za videokonferencije razvijenom u zemlji, koja će se koristiti u svim vladinim odjelima do 2027. godine"
A što će koristiti nakon 2027?
Podnaslov kaže: "Francuska će američke platforme Microsoft Teams i Zoom zamijeniti vlastitom platformom za videokonferencije razvijenom u zemlji, koja će se koristiti u svim vladinim odjelima do 2027. godine"
Nisi skužio očitu grešku? Jaooo 
You have to be odd to be number one
Obicno to tak je u tim vecim drzavama. Boli ih ona stvar za engleski. Španjolci isto tak.
Jedan švabo isto koji se doselio k nama (u penziji je). Ne kuzi naš jezik, a engleski ne želi koristit iako ga zna pa rađe prica rukama i nogama.
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Neće ti stariji Nijemci nikada progovoriti engleski, sve da ga i znaju...
i to je u redu, a ne ko Mounjaro maneken koji ne zna jednu rečenicu na hrvatskom do kraja izgovoriti...
samo mi je jednom jedan Englez rekao:
A zašto ne bi svi govorili engleski?
Samo sam ga pogledao tako lijepo da je zašutio slijedećih pola sata....
I to je s razlogom, Talijani, Francuzi i Njemci zvuče smiješno kad pričaju Engleski.
Englezi to znaju , pa ih sprdaju u onoj seriji "Alo Alo".
I to je s razlogom, Talijani, Francuzi i Njemci zvuče smiješno kad pričaju Engleski.
Englezi to znaju , pa ih sprdaju u onoj seriji "Alo Alo".
Sprdaju i Slavene, sve je to njima "russian accent". Mi smo sprdali Kosovare, Makedonce i Slovence. Nijemci i Austrijanci sprdaju Turke i Balkance, vrijedi za sve jezike u svim pravcima.
a kako oni zvuče dok govore strane jezike?
Samo moje ime ne mogu izgovoriti da ne iščaše jezik i/ili mozak....
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Razumio sam smisao izjave, ali trollanjem apeliram na poboljsanje novinarske pismenosti. Osobitio jer sam primjetio da se doticna recenicna konstrukcija sve cesce koristi u objavama unatoc pogresnom znacenju. Mislim, koliko je tesko znati razlikovati znacenje rijeci "od" i "do".