Francuska Vlada ukida Microsoft Teams i Zoom u kor

poruka: 11
|
čitano: 2.500
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Francuska Vlada ukida Microsoft Teams i Zoom u kor".
13 godina

Podnaslov kaže: "Francuska će američke platforme Microsoft Teams i Zoom zamijeniti vlastitom platformom za videokonferencije razvijenom u zemlji, koja će se koristiti u svim vladinim odjelima do 2027. godine"

A što će koristiti nakon 2027?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 mjeseci
Re: Francuska Vlada ukida Microsoft Teams i Zoom u
kerum kaže...

Podnaslov kaže: "Francuska će američke platforme Microsoft Teams i Zoom zamijeniti vlastitom platformom za videokonferencije razvijenom u zemlji, koja će se koristiti u svim vladinim odjelima do 2027. godine"

A što će koristiti nakon 2027?

Nisi skužio očitu grešku? Jaooo 

15 godina
Prije 5-6 godina pisao sam diplomski u "suradnji" s francuzima. Osim sto im je engleski sramotno los, a i sto su moji kontakti tamo bili obicni akademski probisvjeti, morali smo za sve koristiti njihov softvere. Od cloud storagea, preko ssh klijenata (UI) do nekog njihovog šugavog softvera za video konferenciju.

Ovaj clanak mi je vratio tikove i anksioznost.
You have to be odd to be number one
Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
Top Bugovac kaže...
Prije 5-6 godina pisao sam diplomski u "suradnji" s francuzima. Osim sto im je engleski sramotno los, a i sto su moji kontakti tamo bili obicni akademski probisvjeti, morali smo za sve koristiti njihov softvere. Od cloud storagea, preko ssh klijenata (UI) do nekog njihovog šugavog softvera za video konferenciju.

Ovaj clanak mi je vratio tikove i anksioznost.

Obicno to tak je u tim vecim drzavama. Boli ih ona stvar za engleski. Španjolci isto tak. 

Jedan švabo isto koji se doselio k nama (u penziji je). Ne kuzi naš jezik, a engleski ne želi koristit iako ga zna pa rađe prica rukama i nogama.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
16 godina

Neće ti stariji Nijemci nikada progovoriti engleski, sve da ga i znaju...

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

i to je u redu, a ne ko Mounjaro maneken koji ne zna jednu rečenicu na hrvatskom do kraja izgovoriti...

samo mi je jednom jedan Englez rekao:

A zašto ne bi svi govorili engleski?

Samo sam ga pogledao tako lijepo da je zašutio slijedećih pola sata....

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina

I to je s razlogom, Talijani, Francuzi i Njemci zvuče smiješno kad pričaju Engleski.

Englezi to znaju , pa ih sprdaju u onoj seriji "Alo Alo".

0 0 hvala 0
14 godina
gpd kaže...

I to je s razlogom, Talijani, Francuzi i Njemci zvuče smiješno kad pričaju Engleski.

Englezi to znaju , pa ih sprdaju u onoj seriji "Alo Alo".

Sprdaju i Slavene, sve je to njima "russian accent". Mi smo sprdali Kosovare, Makedonce i Slovence. Nijemci i Austrijanci sprdaju Turke i Balkance, vrijedi za sve jezike u svim pravcima.

16 godina

a kako oni zvuče dok govore strane jezike?

Samo moje ime ne mogu izgovoriti da ne iščaše jezik i/ili mozak....

Ju je je? Je ju je!
17 godina
@kerum
Do '27. će biti u svim odjelima uvedeno, ne da će koristiti do te godina pa dalje vidjeti.
Osim ako zayebavaš, onda ne znam što dalje :)
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
13 godina

Razumio sam smisao izjave, ali trollanjem apeliram na poboljsanje novinarske pismenosti. Osobitio jer sam primjetio da se doticna recenicna konstrukcija sve cesce koristi u objavama unatoc pogresnom znacenju. Mislim, koliko je tesko znati razlikovati znacenje rijeci "od" i "do". 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice