Taj ručnik ima senzore po sebi? Ili je samo kako je netko prije rekao samo NFC prišiven na običan ručnik?
Kako je i zašto hrvatski pametni ručnik zaludio Am
- poruka: 12
- |
- čitano: 2.589
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Taj ručnik ima senzore po sebi? Ili je samo kako je netko prije rekao samo NFC prišiven na običan ručnik?
izgleda da ima i senzor vlage.
cim je petric u igri, lakrdija je garantirana...
Ne razumijem potrebu za ovime? Što radi točno senzor u njemu? Ako se tuširam u gymu nosim dva ručnika sa sobom jednostavno. Ne bacam ih na pod jer većinom teretane imaju podloge obješene na zidu.
Nisam protiv novih ideja, ali očito na ovom startup natjecanju nije bilo maštovitih inovacija pa je ova pobijedila.
da ste čitali uputstva za uporabu onda bi znali zašto je hit
-senzor topline
-senzor vlage
-senzor za otkrivanje štetnih promjen na koži
-nano termo grijači koji suše šugaman
-nano alarm protiv krađe
-grafitni sloj koji pretvara šugaman u pancirku
-fotoosjetljivi sloj za pretvorbu svjetlosti u električnu za punjenje baterija
neda mi se dalje pisati...imate u tehničkim specs
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Pa skoro svaki pametni sat nije medicinski točan niti odobren pa ga svi koristimo za zdravlje/fitness podatke.
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Dobiješ samo obavijest tipa: "Poštovani, analizom vašeg znoja utvrđeno je da ćete umrijeti u roku 24h. Molimo da podmirite ovomjesečnu članarinu za GYM3000."
Jel ima kaj korisnoga na tom ces-u ?
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
da ste čitali uputstva za uporabu onda bi znali zašto je hit
-senzor topline
-senzor vlage
-senzor za otkrivanje štetnih promjen na koži
-nano termo grijači koji suše šugaman
-nano alarm protiv krađe
-grafitni sloj koji pretvara šugaman u pancirku
-fotoosjetljivi sloj za pretvorbu svjetlosti u električnu za punjenje baterija
neda mi se dalje pisati...imate u tehničkim specs
Jbt skoro nisam shvatio sarkazam 
Jel ima kaj korisnoga na tom ces-u ?
a ja budala....prvo maknem špigete pa ih operem...onda mokrom spužvom i šamponom za kosu...temeljito dva puta...ražentavanje i sušenje