Orqa s katarskim Barzan Holdingsom širi proizvodne

poruka: 2
|
čitano: 1.735
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Orqa s katarskim Barzan Holdingsom širi proizvodne".
9 godina

Ne potcjenjujem nase, ali prije mi mirisi na kljucnu ulogu Americkih investicijskih fondova u otvaranju tih vrata. Jer iskreno, ta ekipa, kao i Blackrockova tvornica(Jabil) imaju lavovski udio u toj prici. 

Ako neko nije otvarao vrata sigurno nisu Lolek Boleki iz ministarstava koji su 90% prijatelji, rodjaci iz zavicajnih udruga iz starog kraja itd. 

Takodjer me zanimaju neke novosti iz Orqe.

Ima'l sto novoga? FPV-ove smo vidjeli. 

Ako su jake Sqiptarske snage mogle na Kosovu posarafiti kopiju Iranskog Shaheda, ajmo malo prevazici FPV dronove. Poigrati se s AI, napraviti pandan Gavranu ili Shahedu itd. Neki hunter/killer dron, interceptor, neku vecu autonomnu raketu s nekim inovativnim rjesenjima? Neko kazetno cudo koje leti 150 km, kilometar nad ciljem otvori vrata i swarm dronova izleti i pomocu AI-a i target autonomnog software-a sam prepozna i rokne oklopnu kolonu itd. 

4 0 hvala 0
15 godina

Zašto uopće gubit vrijeme na dronove, treba napravit n-bombu pa da vidimo tko će koga napadat.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice