Isplati li se danas kupiti vintage pojačalo?

poruka: 5
|
čitano: 8.888
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isplati li se danas kupiti vintage pojačalo?".
17 godina

Uvjek se može kupiti neki moderan D/A konverter ili streamerkao izvor i upariti s jednim ovakvim vintage pojačalom tako da zapravo nema porblema vezano uz povezivanje i  svestranost.

2 0 hvala 0
15 godina
Re: Isplati li se danas kupiti vintage pojačalo?
??? kakva to ograničenja u povezivosti treba prihvatit???
Gramofon se povetuje s predpojačalom, predpojačalo s pojačalom a pojačalo sa zvučnicima... i sve to analogno... što bi još??
Ako moziku slušaš s youtube-a i preko blututa, onda ti je dovoljno dobro i pojačalo za 15€ sa aliexpressa....

0 0 hvala 0
14 godina

"bez "zamora" koji ponekad izazivaju hiperdetaljni moderni sustavi."

može li netko objasniti što su to "hiperdetaljni sustavi"?

0 0 hvala 0
14 godina

Imao sam do nedavno AB klasu Sony iz 76-e, nafrljio ziku pre jako i otišlo u vječna lovišta.

Još mi je išlo na onu stvar šta se stara pojačala griju, upecao D klasu Fosi Audio ZA3 pojačalo i ZD3 DAC preporodio sam se

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Isplati li se danas kupiti vintage pojačalo?

lakse je rec da je sustav hiperdetaljan i naporan nego npr  ulozit u akustiku prostora da to ne zvoni ko misa u katedrali. 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice