MSI Vector 17 HX AI ima Nvidia RTX 5090 grafičku k

poruka: 5
|
čitano: 1.827
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "MSI Vector 17 HX AI ima Nvidia RTX 5090 grafičku k".
17 godina

6000 eura da ti ventilatori polijecu non stop na stolu dok klikas po win11 start meniju i nedaj boze otvoris drugu instancu windows explorera, a reklame se u pozadini spremaju da iskoce u najnezgodnijem momentu, tak da to sve nakaradno zatrza...ne hvala... za tu lovu bolje uzeti macboox pro m4 max s 2x vise RAM-a, a ne ovog plastikanera gdje ta graficka 5090 jedva ceka se odlemi i odlijepi od ploce

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Re: MSI Vector 17 HX AI ima Nvidia RTX 5090 grafič
Moram prokomentirati rtx 5090 na full hd monitoru od 165 hz.. koja bruka i sramota od ekrana, cak nije ni oled nego ips
Intel 80286
Moj PC  
4 0 hvala 0
7 godina
Horned Reaer kaže...
Moram prokomentirati rtx 5090 na full hd monitoru od 165 hz.. koja bruka i sramota od ekrana, cak nije ni oled nego ips

Ako cemo biti sitnicavi, nije to full hd. Ali generalno... Gamerski laptop je nuzno zlo, za ljude koji se sele ili koji su u pokretu. Nakon dva gamerska laptopa jedva sam docekao da opet sklepam destkop racunalo. 

11 godina

Svaka roba ima svoga kupca... ne budimo jalni. Vjerojatno je nekome ovo ostvarenje sna, ali da je moglo bolje - moglo je.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Aldo kaže...

6000 eura da ti ventilatori polijecu non stop na stolu dok klikas po win11 start meniju i nedaj boze otvoris drugu instancu windows explorera, a reklame se u pozadini spremaju da iskoce u najnezgodnijem momentu, tak da to sve nakaradno zatrza...ne hvala... za tu lovu bolje uzeti macboox pro m4 max s 2x vise RAM-a, a ne ovog plastikanera gdje ta graficka 5090 jedva ceka se odlemi i odlijepi od ploce

Za igre Mac i nije neka opcija. Imam gamerski laptop i u normalnom radu se ne cuje, tako da dramatiziras nepotrebno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice