Honor je u 2025. isporučio preko 70 milijuna mobit

poruka: 8
|
čitano: 2.086
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Honor je u 2025. isporučio preko 70 milijuna mobit".
16 godina

Po meni marka broj 1, nakon što je SAD osakatio Huawei sa Google-om. Sad trenutno imam njihov V3 i prezadovoljan.

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
Re: Honor je u 2025. isporučio preko 70 milijuna m
MasterOfDisaster kaže...

Po meni marka broj 1, nakon što je SAD osakatio Huawei sa Google-om. Sad trenutno imam njihov V3 i prezadovoljan.

ćaća uzeo magic 7 lite. ponajvise mu ga ja preporucio zbog baterije. jako lijep telefon, ekran naspram prethodnog redmi note 9s kojeg je do tada imao nebo i zemlja sto je i logicno. ali, OS mi je toliko razvikan da sam se skoro pa razocarao. ocekivao sam neke nove fičre, nesto sto ce me iznenaditi, a ono ustvar, manje vise sve isto sto i drugi nude uz par nekih gluposti tipa da notifikacije moras otvarati sa jedne polovice ekrana, a sa druge otvaras onaj kontrole. 

i da, sto je meni deal breaker, nisam vidio da ima gasenje plavog filtera pri zalasku sunca, i paljenje pri izlasku. mozes samo ugasiti zastalo, ili da ti sam odredis vrijeme kad se gasi i pali. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 mjeseci
gluposti tipa da notifikacije moras otvarati sa jedne polovice ekrana, a sa druge otvaras onaj kontrole.

To je još huawei napravio negdje 22/23 i baš su usrali multitasking s tim, čisti idiotizam, a nisam znao da je honor kopirao tu glupost.
Ni dan danas ne znam s koje se strane što spušta i nadam se da će vratiti kako je bilo prije. Znači prije jednom rukom ili tipkom koju si dolje možeš namjestiti da povuče obavijesti i kontrole istovremeno tako da uopće ne moraš prebacivati mob. po ruci/rukama, sad samo obavijesti. Koji je to stručljak izračunao da je bolje 👎
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
16 godina

Sve 5, svatko ima nešto što ga smeta, ali ako Vam je najveći problem odvojeno svajpanje za obavijesti (lijeva strana ekrana) i postavke (desna strana ekrana) onda su uređaji odlični. 

Izgled OS-a je subjektivan osjećaj tako da je to čisto od od osobe do osobe, meni je lagan i odličan, vrlo lako sam se na njega naučio i ne treba mi tona dodatnih postavki. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Desno su kontrole, lijevo su notifikacije i može se kliznuti s bilo kojeg dijela ekrana, ne treba direkt gore s trake. I kad se dođe u postavke ili notifikacije može se lijevo i li desno. Jednostavnije ne može.

Ne znam ali ako je nekom to takav problem onda bolje da ne znam kako se nosite s pravim problemima.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2026 9:05 (vrinho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Inače to možete isključiti i uključiti klikom na ikonu olovke koja je pored ikone za gasit mobitel kada kliznete dolje rukom x2 na početnom ekranu. Onda dođe onaj ekran u kojem možete modificirati ekran notifikacija i brzih postavki, tamo u gornjem ljevom kutu kliknete na "Postavke ploče" i na idućem ekranu odaberete opciju "zajedno" umjesto "odvojeno". Tako je na mom s22. Mora onda biti i kod drugih android mobova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crljo kaže...

Inače to možete isključiti i uključiti klikom na ikonu olovke koja je pored ikone za gasit mobitel kada kliznete dolje rukom x2 na početnom ekranu. Onda dođe onaj ekran u kojem možete modificirati ekran notifikacija i brzih postavki, tamo u gornjem ljevom kutu kliknete na "Postavke ploče" i na idućem ekranu odaberete opciju "zajedno" umjesto "odvojeno". Tako je na mom s22. Mora onda biti i kod drugih android mobova.

Ne mora. Samsung ti je za sad dao opciju ali će je u skoroj budućnosti maknuti. Honor je to onemogućio. 

Sve u svemu, na V3 sam trenutno (gdje mi je andr16?) i osim baterije, na samsungu je sw bolje posložen. 

Mislio sam dosta dugo da je samo do navike. Sad već skoro godinu i pol koristim Honor ali svakom prilikom tipkanja po samsungu uvidim da je flow bolji, ispoliraniji. 

16 godina
dax-lax kaže...

Ne mora. Samsung ti je za sad dao opciju ali će je u skoroj budućnosti maknuti. Honor je to onemogućio. 

Sve u svemu, na V3 sam trenutno (gdje mi je andr16?) i osim baterije, na samsungu je sw bolje posložen. 

Mislio sam dosta dugo da je samo do navike. Sad već skoro godinu i pol koristim Honor ali svakom prilikom tipkanja po samsungu uvidim da je flow bolji, ispoliraniji. 

Na V3 bi Android 16 trebao doći ovaj mjesec. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice