8BitDo predstavio mobilni kontroler za igranje u p

poruka: 6
|
čitano: 3.156
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "8BitDo predstavio mobilni kontroler za igranje u p".
2 mjeseca
Baš je fora kontroler.
Totalni Gameboy retro stil..

Zanima me kolika će cijena biti otprilike?
typing... scrolling...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 mjeseci
Re: 8BitDo predstavio mobilni kontroler za igranje
Mene zanima zašto nema takvog nastavka za tipkovnicu što bi bilo praktično , nešto kao što tableti imaju.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Pa to sam tražio godinama!

0 0 hvala 0
4 mjeseca

U zadnje vrijeme baš puno igram... legalno nabavljeneROM-ove handheld Nintendo igara. Trenutno sam na Pokemon Ultra Sun.

Najveći problem su mi baš digitalne kontrole, odnosno, kad su virtualni gumbi tamo gdje treba slika biti, te manjak taktilnosti.

(najradije bi to platio da mogu igrati na Switch-u, ali kad je Nintendo baš glup glede toga)

Ovo mi izgleda IDEALNO ako bi igrao DS i GB igre. Još samo da postoji i verzija sa circle-pad-om da mogu igrati i 3DS igre i odmah bi naručio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vafel_Proizvod kaže...

U zadnje vrijeme baš puno igram... legalno nabavljeneROM-ove handheld Nintendo igara. Trenutno sam na Pokemon Ultra Sun.

Najveći problem su mi baš digitalne kontrole, odnosno, kad su virtualni gumbi tamo gdje treba slika biti, te manjak taktilnosti.

(najradije bi to platio da mogu igrati na Switch-u, ali kad je Nintendo baš glup glede toga)

Ovo mi izgleda IDEALNO ako bi igrao DS i GB igre. Još samo da postoji i verzija sa circle-pad-om da mogu igrati i 3DS igre i odmah bi naručio.

Što koristiš za 3DS emulaciju?

14 godina

Za 3DS emulaciju nema bolje od Azahar Plus

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice