20 najboljih izvoznika robe u odnosu na digitalne

poruka: 6
|
čitano: 3.015
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "20 najboljih izvoznika robe u odnosu na digitalne ".
17 godina

Kina čvrsto drži vrh, izvozeći robu u vrijednosti od oko 3,6 bilijuna dolara - više nego Sjedinjene Američke Države i Njemačka zajedno. SAD slijede s 2,1 bilijunom dolara, dok je Njemačka na trećem mjestu s gotovo 1,7 bilijuna dolara, što odražava njezinu snažnu automobilsku i industrijsku bazu.

2.1T + 1.7T = 3.8T

Ni iznosi prije zaokruživanja vam ne idu u prilog.

Il je ovo neka nova matematika?

Hey, it’s George… I’ve got nothing to say...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 mjeseci
Re: 20 najboljih izvoznika robe u odnosu na digita
Uračunaj i Hong Kong pod Kinu , zapravo to je već neko vrijeme ista država.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
15 godina
Mene zanima što točno nizozemci dilaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dax-lax kaže...
Mene zanima što točno nizozemci dilaju?

Volumen njihovog izvoza je malo varljiv jer ima dosta robe koja je samo u tranzitu, pa se kod njih uveze i odmah izveze dalje kako bi se naplatila provizija i/ili zakomplicirali mutni poslovi. Imaju veliki izvoz ali nemaju veliki suficit. Često su u pitanju i kriminalne aktivnosti. Nizozemska je bila najveći kupac Ruske nafte preko Indije, koju su onda preprodavali, "sve je to Shell". Mislim da se i masovni promet ukradenih automobila iz Kanade i SAD na putu za Afriku odvija preko Rotterdama, Antwerpena, i Nizozemskih firmi. A ima tu čak i malo legitimnih businessa kao ASML, Heineken, Unilever i nekih manjih... A tek izvoz cvijeća! 

14 mjeseci
Baš sam htio spomenuti da imaju najveću europsku luku Rotterdam što sigruno pridonosi statistici.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2026 19:04 (Sirotanovic).
16 godina

-uz nizozemsku.. i hr je povremeno 'najveći izvoznik'.. npr šećera (za što smo dobili packe, kuba) i banana.. čari statistike i knjiženja, ista pravna osnova kao offshore porezne oaze itd.. pogotovo na trippleirišu dok povezivanje kao eu kad vlast-država-države stvarno nešto žele napraviti to smanje, npr ioss ili poštarina, roaming .. no više formalno nego stvarno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice