Sad je puno toga jasnije: TikTok je mladim Amerika

poruka: 8
|
čitano: 3.414
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sad je puno toga jasnije: TikTok je mladim Amerika".
12 godina

Čini se da će ovo biti najbolja psyops platforma do sad. Daleko uspješnija od fejsa i ostalih. 

Nadglednik dina
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

A Facebook i Instagram su kao ok? 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

2 0 hvala 0
9 godina

Zanimljivo ali (nemam TikTok btw) na Insta mi iskacu videi s vijestima koji su prilicno relevantni i kuzim kako je to to laksa i "pitkija" platforma. 

Za razliku od news trijade u RH (Jutarnji/Index/24 sata), postedjen sam ispiranja mozga politickih komesara koji upucavaju dnevnu dozu panike i straha. 

2 0 hvala 0
14 godina
Re: Sad je puno toga jasnije: TikTok je mladim Ame
Sada je jasnije? Kao da nije bilo jasno pred 5 godina kaj je to sranje ozbiljno stupilo na scenu.

Ne postoji gori otrov za mozak od tih videa kratkih formata i doomscrollinga koje uzrokuje na pažnju i kratkoročno pamćenje
“But in the end it's only a passing thing, this shadow; even darkness must pass.”
Moj PC  
5 0 hvala 1
8 godina
Gebirgs kaže...

Zanimljivo ali (nemam TikTok btw) na Insta mi iskacu videi s vijestima koji su prilicno relevantni i kuzim kako je to to laksa i "pitkija" platforma. 

Za razliku od news trijade u RH (Jutarnji/Index/24 sata), postedjen sam ispiranja mozga politickih komesara koji upucavaju dnevnu dozu panike i straha. 

Relevantni tebi što ne znači da prikazuju pravu istinu nego samo "tvoju" istinu. Uglavnom i jedan i drugi su isto govance jer istinu ne nalaziš na socijalnim medijima...

19 mjeseci
nikonja kaže...

Uglavnom i jedan i drugi su isto govance jer istinu ne nalaziš na socijalnim medijima...

A još manje na mainstream medijma... to je tek tvornica laži.

7 godina
SharkZ kaže...
nikonja kaže...

Uglavnom i jedan i drugi su isto govance jer istinu ne nalaziš na socijalnim medijima...

A još manje na mainstream medijma... to je tek tvornica laži.

Tako si mantraš i onda potpadneš pod kojekakvu propagandu, a nemaš dovoljno inteligencije i znanja da razabereš žito od kukolje. Puno.puta viđen scenarij.

7 tjedana
Najlakse je kao ja ne koristit drustvene mreze i nemas problema

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice