Čini se da će ovo biti najbolja psyops platforma do sad. Daleko uspješnija od fejsa i ostalih.
Nadglednik dina
Čini se da će ovo biti najbolja psyops platforma do sad. Daleko uspješnija od fejsa i ostalih.
Nadglednik dina
A Facebook i Instagram su kao ok?
Zanimljivo ali (nemam TikTok btw) na Insta mi iskacu videi s vijestima koji su prilicno relevantni i kuzim kako je to to laksa i "pitkija" platforma.
Za razliku od news trijade u RH (Jutarnji/Index/24 sata), postedjen sam ispiranja mozga politickih komesara koji upucavaju dnevnu dozu panike i straha.
“But in the end it's only a passing thing, this shadow; even darkness must pass.”
Zanimljivo ali (nemam TikTok btw) na Insta mi iskacu videi s vijestima koji su prilicno relevantni i kuzim kako je to to laksa i "pitkija" platforma.
Za razliku od news trijade u RH (Jutarnji/Index/24 sata), postedjen sam ispiranja mozga politickih komesara koji upucavaju dnevnu dozu panike i straha.
Relevantni tebi što ne znači da prikazuju pravu istinu nego samo "tvoju" istinu. Uglavnom i jedan i drugi su isto govance jer istinu ne nalaziš na socijalnim medijima...
Uglavnom i jedan i drugi su isto govance jer istinu ne nalaziš na socijalnim medijima...
A još manje na mainstream medijma... to je tek tvornica laži.
Uglavnom i jedan i drugi su isto govance jer istinu ne nalaziš na socijalnim medijima...
A još manje na mainstream medijma... to je tek tvornica laži.
Tako si mantraš i onda potpadneš pod kojekakvu propagandu, a nemaš dovoljno inteligencije i znanja da razabereš žito od kukolje. Puno.puta viđen scenarij.