ča čekaju DP i branitelji...komunjare moraju na najsvetiji dan imati to predstavljanje...nosu mogli pričekati još par dana
Ovo su prve fotografije snimljene Xiaomi 17 Ultrom
- poruka: 18
- |
- čitano: 9.788
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ča čekaju DP i branitelji...komunjare moraju na najsvetiji dan imati to predstavljanje...nosu mogli pričekati još par dana

Genijalno, svaka čast! 
A možemo i malo na drugu stranu:
Android and iOS activations soar on Christmas Day - BBC News
Pokvareni kapitalisti aktiviraju nove uređaje na najsvetiji dan...nisu mogli pričekati još par dana
Gdje su 1" senzor ugurali 🫣
Primjetio sam da se 70% predstavljanja telefona danas vrti samo oko kamere ( kužim "društvene" mreže ) ostalih 30% spada na AI i bateriju. Nema više nekog pretjeranog pomaka, inovacije, zanimljivosti... Prije 10-tak godina sam čak i znao upaliti neki stream predstavljanja pokojeg gadgeta/telefona, itd... Danas više niti ne otvorim novinski članak u kojem su u par rečenica sažete "zanimljivosti".
U jednu ruku da, u drugu ruku preklopni telefoni su viđeni. Imao sam prilike kratko isprobati neki galaxy Z fold, not my cup of tea. Mislim tehnologija ide naprijed, ali kada se u ovako kratkim vremenskim intervalima stalno izbacuju novi modeli koječega, promjene su minimalne gotovo nevidljive prosječnom korisniku.
Kad naprave mobitel na kojem nikako nemože puknuti ekran, e to će biti inovacija.
Btw, najsvetiji dan, ako ćemo po kršćanski, nije Božić nego Uskrs. No svejedno, sretan Božić svim bugovcima!
Tko osuđuje brata svoga čini pogrešku, i sudit će mu se na isti način. Bog je jedini sudac, a čovjek kojem se sudi uvijek može računati da će ga Isus braniti, On je njegov prvi branitelj zajedno s Duhom Braniteljem, rekao je papa Franjo tijekom homilije u Kući svete Marte.
Čovjek koji sudi brata svoja, otima mjesto i ulogu za koju nije kompetentan, istovremeno postaje gubitnik, jer će biti žrtva vlastitog pomanjkanja milosrđa. Papa Franjo čita evanđelje o trunu i brvnu u oku (Mt 7,1-5), i jasno razlikuje: „osoba koja sudi – čini pogrešku, gubi se i postaje gubitnik“, jer „otima Božje mjesto, a Bog je jedini sudac“. Riječ „licemjeri“, koju Isus više puta upućuje zakonoznancima, u stvarnosti je upućena svakomu. Papa primjećuje i ovo: onaj tko sudi to čini odmah, dok Bog sebi daje vremena da prosudi.
Tko osuđuje brata svoga čini pogrešku, i sudit će mu se na isti način. Bog je jedini sudac, a čovjek kojem se sudi uvijek može računati da će ga Isus braniti, On je njegov prvi branitelj zajedno s Duhom Braniteljem, rekao je papa Franjo tijekom homilije u Kući svete Marte.
Čovjek koji sudi brata svoja, otima mjesto i ulogu za koju nije kompetentan, istovremeno postaje gubitnik, jer će biti žrtva vlastitog pomanjkanja milosrđa. Papa Franjo čita evanđelje o trunu i brvnu u oku (Mt 7,1-5), i jasno razlikuje: „osoba koja sudi – čini pogrešku, gubi se i postaje gubitnik“, jer „otima Božje mjesto, a Bog je jedini sudac“. Riječ „licemjeri“, koju Isus više puta upućuje zakonoznancima, u stvarnosti je upućena svakomu. Papa primjećuje i ovo: onaj tko sudi to čini odmah, dok Bog sebi daje vremena da prosudi.
Brate mili aj ti odi popuj u crkvu ovo je informatički forum spamaš...
Tko osuđuje brata svoga čini pogrešku
Ti si počeo sa ismijavanjem branitelja, Domovinskog rata i politikom na informatičkom forumu.
Bolje ti je učlani se u Možemo te zagovaraj kao i oni tamo u stranci o povratku na glavni trg u ZG: šepavog bravara Broza, jer ti je to jedino i bitno u toj ograničenoj glavi.
Uz Huawei Xiaomi je daleko najbolji mob koji sam ikad imao. Samsung mu nije ni do koljena.
Kamere, kamere i opet kamere. 
Da se kinezi malo više potrude oko softvera bili bi puno bolje.
Samsung možda nema najbolje kamere ali je zato miljama ispred što se tiče Androida.
Samsung možda nema najbolje kamere ali je zato miljama ispred što se tiče Androida.
Zato mi nedostaje Huawei, bio mi je mix Samsunga i Xiaomia, nikad prežaljeni. Znam i dalje je tu, tehnički. ALI
Slažem se, xiaomi bi trebao poradit na softveru, ali... Imao S25U, softver bez premca čak mu i kinezi još ne mogu parirat, za sad, ali, badava sve to kad kamera nije na razini kineza, pogotovo ne na razini 15U, ah ti kompromisi, da samsung napravi kameru koja bi bila u rangu 15U, mislim da ne bih kineza pogledao, al ovak, kinezi dominiraju i rasturaju na polju foto-video..
Reći će neki "nije sve u kameri", to je točno, al onda dok mi najviše treba, onda me ostavi na cijedilu, uglavnom, za svakog postoji ponešto.
Gdje su 1" senzor ugurali 🫣
Senzor od 1" uopće nije 1" nego 13,2 * 8,8mm. To je veće od senzora koji se koriste u mobitelima, ali je daleko od stvarne veličine 1", a grbe na telefonima koje sadrže kamere su sve veće, pa eto ti mjesta.
how yes no
bilo nekad davno. HyperOS je izvrstan, evo sad sam na trici i uživam koliko sve savršeno i fluidno radi.
no, ako ne vjeruješ meni, poslušaj što za Xiaomi OS kaže jedan od najpoznatijih USA youtubera, lik koji je odrastao uz Apple i Teslu.