Humanoidni roboti za rat i rad: Startup planira pr

poruka: 10
|
čitano: 6.945
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Humanoidni roboti za rat i rad: Startup planira pr".
7 godina

Zašto čekati do 2027 g. da se proizvede 50.000 jedinica, kad se može napraviti 12 jedinica več sutra, i poslati na ratište u Ukrajinu?

Zašto uopće izraditi 12 jedinica , kad se može simulirati bitka robota na računalu?

Zašto uopće simulirati bitku robota, kad se bitka može voditi i u igrici StarCraft?

Zašto Zele i Putin ne zaigraju StarCraft, i tko izgubi neka potpiše kapitulaciju?

3 0 hvala 0
7 godina

da se pohvalim i ja sam u osnivanju start-up-a...sad sastavljam dokumentaciju za eyu fondove...temelj je razvoj warp pogona...do ljeta 2030 bude sastavljen prvi...postoje realne šanse da se to dogodi

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina

I šta je onda budućnost, da svi sjedimo u foteljama doma i gledamo na teveju kako se roboti dviju država bore između sebe i onda oni koji izgube se moraju iselit iz svoje države onako u redu jedan za drugim....

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Znači vojna inteligencija bi mogla zapravo postati inteligentna, ili još gluplja?

Zvuči jezivo u svakom slučaju.

"military intelligence, two words combined that make no sense." - Hangar 18, Megadeth

Amenoum

1 0 hvala 0
16 mjeseci
Re: Humanoidni roboti za rat i rad: Startup planir
Uh s ovim spominjanjem Kine i Rusije mislim da je dobio kupca.

Ovaj veliki rat je tako dobro došao vojnoj industriji , navodno se tamo isprobava svašta nešto od moderne tehnologije i oružja.

Eh tko je kupio dionice u takvim tvrtkama , tu su pare.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nedavno sam čitao kako su u nekoj tvornici zaposlili humanoidne robote, samo par komada u testnoj fazi. Nakon 6 mjeseci rada 24/7 su trebali obnovu pola komponenti, a trošak je ispao višestruko veći nego bi bio za zaposlene ljude na tim radnim mjestima. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
7 godina

Čitam i očima ne vjerujem...

"Pathak ide i dalje, sugerirajući da bi roboti mogli djelovati kao učinkoviti mirotvorci. "Vjerujem da kad bi američka vojska imala sto tisuća robota čiju bi funkcionalnost mogla demonstrirati, to u velikoj mjeri okončalo mnoge ratove prije nego što i započnu", kaže on."

Do sada sam mislio da je Elon "svrgnut ćemo koga god želimo" Musk najveći kretino među tim etički diskutabilno obogaćenim tehnomenađerima, ali eto ima i većih.
Možda genijalni Patak misli da bi njegovi roboti okončali i rat u Venecueli prije nego započne?

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2025 1:51 (Al Crane).

1 0 hvala 1
7 godina
nikonja kaže...

I šta je onda budućnost, da svi sjedimo u foteljama doma i gledamo na teveju kako se roboti dviju država bore između sebe i onda oni koji izgube se moraju iselit iz svoje države onako u redu jedan za drugim....

Mi i svi drugi koji ne možemo proizvesti niti tačke sigurno nećemo gledati kako se naši roboti bore s američkima. Možemo samo gledati kako nam otimaju zrak i vodu (nafte srećom nemamo).

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
7 godina
jozef kaže...

Nedavno sam čitao kako su u nekoj tvornici zaposlili humanoidne robote, samo par komada u testnoj fazi. Nakon 6 mjeseci rada 24/7 su trebali obnovu pola komponenti, a trošak je ispao višestruko veći nego bi bio za zaposlene ljude na tim radnim mjestima. 

Ameri definitivno ne mogu izmisliti jeftinije radnike od ilegalnih useljenika izbjeglih iz zemalja koje su opustošili na ovaj ili onaj način.

15 godina

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice