Umjetna inteligencija nisu vražja posla, kaže bisk

poruka: 7
|
čitano: 2.918
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Umjetna inteligencija nisu vražja posla, kaže bisk".
18 godina

Koga zanima taj sadržaj, mogao je vidjeti da je AI fenomenalan za tu materiju. 

Ne da bi nešto zaključivao, već je odličan za tumačenja starohebrejskog, starogrčkog, analize psalma, pa sve do ajeta u Kuranu. 

Za mene je to bilo otkriće.. Dosta praktičnije od Bible hubova. 

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Re: Umjetna inteligencija nisu vražja posla, kaže
Jednina u množini?
Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine

ajde dobro je prošla. sad da je još natjerati na primanje svetih sakramenata, ali doći će i to na red.

https://www.mskagency.ru/photobank/147993

1 1 hvala 0
4 godine

Čovjek je sve rekao kao treba.

Većina ljudi misli da su svećenici neki neuki seoski vračevi koji prodaju maglu.

Ne znam što prodaju, no upoznao sam dvojicu i ultra su obrazovani, inteligentni i pametni.

合気道 五段 Me, myself and I
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 mjeseci
Možda primi i sjeme duha svetoga !

Pravoslavci su zanimljivi s tim posvećivanjem svega i svačega. Prije je bilo normalno da se jugo 45 pošprica i blagoslovi za dug vek.
Isto vidio da na Ukrajinskom frontu sve blagoslovljaju od pištolja i kruha do kamijona i tenka 🙄

E jedna priča kolege pravoslavca, bio mu pop u kući svetiti, ali oni ga baš špricaju po svemu i kad počnu mahati s onom granom, uglavno napravio mu masne mrlje na zidovima 😅
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2025 23:55 (Sirotanovic).
10 godina
Zaporožac kaže...

Čovjek je sve rekao kao treba.

Većina ljudi misli da su svećenici neki neuki seoski vračevi koji prodaju maglu.

Ne znam što prodaju, no upoznao sam dvojicu i ultra su obrazovani, inteligentni i pametni.

Uposlenici u prodaji iluzije sigurno moraju biti vrlo inteligentni i visoko obrazovani kad uspješno i legalno prodaju taj svoj besmisleni proizvod , maglu ,  koji je vrlo opasan ovisnički psihodelik 

waaagh ;
18 godina

Lol, crkva govori o istini. To je kao da Einstein propovijeda o Mojsiju. Nespojivo.

Amenoum
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2025 13:11 (PaleRider).

1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice