Ne vjerujem dok sam ne vidim.
Ali, svaka čast ekipi na davanju imena! Ima li isprogramirano traženje Sarah Connor?
Ne vjerujem dok sam ne vidim.
Ali, svaka čast ekipi na davanju imena! Ima li isprogramirano traženje Sarah Connor?
Mučko Đubre
Odlično ime no preuranjeno.
Terminator svijet je moguc samo ako se natejčemo za iste resurse.
Ne bi trebalo biti straha da će umjetna tvorevina navodno inteligentna ovisiti o istim resursima kao i i čovjek vulgaris. njihovi sustavi su puno robsniji i manje osjetljivi, pa ako im dopizdi mogu se bez problema lansirati na mjesec i tamo u miru nastaviti svoj pohod u nepoznato ako uopće kao navodno inteligentni strojevi razviju takvu želju.
Osobno smatram da je naša mašta iz koje je proizašao Terminator svijet pretjerano ograničena manjkom znanja o svemiru u kojem postojimo. Mislim da živimo u puno magičnijem i čudnijem svijetu nego li to naši mali mzgovi mogu zamisliti, te da si jednostavno dajemo previše na važnosti.
nema straha, sada čekamo T-1000
Znači već jedno 300 puta viđeno... Neka kineska firma napravila robota koji je kao terminator ako ne i bolji.
Da bi se ispostavilo nakon što CEO iste nestane sa novcima, da je sve bila prevara i CGI i green screen...
Kako nađu i dalje debile koji investiraju u tako nešto da vidi robota uživo i na djelu????
Ne bi trebalo biti straha da će umjetna tvorevina navodno inteligentna ovisiti o istim resursima kao i i čovjek vulgaris. njihovi sustavi su puno robsniji i manje osjetljivi, pa ako im dopizdi mogu se bez problema lansirati na mjesec i tamo u miru nastaviti svoj pohod u nepoznato ako uopće kao navodno inteligentni strojevi razviju takvu želju.
Osobno smatram da je naša mašta iz koje je proizašao Terminator svijet pretjerano ograničena manjkom znanja o svemiru u kojem postojimo. Mislim da živimo u puno magičnijem i čudnijem svijetu nego li to naši mali mzgovi mogu zamisliti, te da si jednostavno dajemo previše na važnosti.
T-1000 već postoji, AFAIK T-1000 je stariji model istog proizvođača (ali snažnijih performansi).
Zapravo ne postoji, ja sam nešto pobrkao. Možda je T-1000 bio od nekog drugog proizvođača. Ima ih valjda milijun u zadnje vrijeme.
Lažnjak.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
U zadnjih par godina kako je Umjetna Inteligencija napredovala, ili postala popularna, više ne čujemo vijesti o umjetnom životu. Umjetni život je prava stvar, kad umjetna inteligencija još i umjetno oživi, onda smo naj...
Umjetni život može biti i mikroskopski, ali ako pobjegne iz laboratorija ima potencijal napraviti veliki kaos na Zemlji.