Vidi se da si klinjo koji još nije ni počeo živjeti. Odrasli ljudi kad zasnuju obitelj i dobiju djecu, ako ikako mogu, itekako trebaju živjeti u blizini svojih roditelja ili barem rodbine jer njihova pomoć pri podizanju i odgoju djece je neprocjenjiva i nazamjenjiva.
da ne govorimo o pomoći koju naši stariji trebaju od svoje djece i unuka... imam nekoliko starih susjeda kojima su djeca i unuci ili u njemačkoj il u zagrebu
još donekle dok susjed i ja možemo uskakati za pomoć, jednog susjeda dvije godine sam vozio svaki mjesec u zg na injekciju koju dobija direktno u oči - kreneš u šest ujutro i vratiš se u osam navečer, drugu susjedu jednom tjedno vozim u trgovinu - treba joj dvi ure dok obavi šoping, treću jednom tjedno vozim na vađenje krvi jer pije tablete protiv zgrušavanja krvi i uvijek je moraju kontrolirat... izgubim dosta vremena na to, nije mi teško niti se žalim, nisam nikom uzeo niti kune čak niti za gorivo - ali majku mu poljubim, pa gdje su im djeca i unuci
Upravo tako, to sam zaboravio, ali da. I roditelji ovise o nama, a mi bi trebali seliti zbog jeftinijih nekretnina?! Tako nešto može provaliti samo netko tko nije ni okusio stvarni život.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS