Trazim što još nisam gledao iz 90-ih i 00-ih.
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Trazim što još nisam gledao iz 90-ih i 00-ih.
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Gledam besplatno na prvom sajtu koji ima film/seriju koji/a me zanima sa popisa na ovom sajtu https://yarrlist.com/
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Stremio trenutno zadnjih pola godine, perfekšn
Ne gledam ni fimove ni serije, sve proljev do proljeva, za mene gubitak vremena.
Ah, na sve moguće načine kad mi se gleda. Problem je što mi se u zadnje vrijeme ništa ne gleda, radije čitam knjige.
Isto Stremio i dodaci uz plaćeni Real Debrid. Košta 3 ili 4€ mesečno, radi perfektno.
istina, ali u zadnje vrijeme je najgore što sam vidio bilo HD kvalitete.
što je za neke serije u kojima nisu bitni vizalni efekti i više nego dovoljno. ili za serije koje su same po sebi lošije, pa mi nije žao pogledat ni u "lošijoj" kvaliteti, bolje nego bacit novce na 100 različitih streaming servisa.
Znači odgovor "na neki drugi način"... A takvih je do sada tek tri posto, što je jako daleko od "najbitnije i najkorištenije opcije".
jedini i neponovljivi RTL...film od 90 minuta oni bez uporabe AI-a pretvore u 180 minutni spektakl
jedini i neponovljivi RTL...film od 90 minuta oni bez uporabe AI-a pretvore u 180 minutni spektakl
a tek kad od dvije epizode serije naprave 3 ili 4 :)
i.e. Mućke - presjeku epizodu na pola, pa krene nastavak kao druga epizoda, a koju također presjeku na pola pa nastavak čekaš do sutra :) (postala im je praksa u zadnjih godinu dana koliko sam primjetio)
Je li itko od vas ikad čuo za kino?
Ako je film imalo dobar kino mi je prvi i jedini izbor.
Torrent za jedino za nešto starije što nije dostupno preko Stream servisa/IPTV-a.
Da, imam ga u sobi.
Torrent za jedino za nešto starije što nije dostupno preko Stream servisa/IPTV-a.
Kino? zadnji put bio u njemu prije 20 godina.
i da,necu vise nikada :)
Također.
Jedna od dražih mi stvari: kino, pa poslije toga piva ili dvije.
par puta u ovoj godini sta sam bio u kinu, sam se razocarano vracao doma
sta radi cijene karata/pica, i sta zbog hrpe neogojene djece i pricanja i svijetljenja mobitelima
takoder zvuk u kinu mi je preglasan, sta sam stariji me vise smeta
radije doma na velikom oledu pogledam u miru, i mogu na wc otic kada stavim pauzu
do 2000 do danas ČETRI puta u kinu bio
prvi Avatar...glava zabolila od onih naočala koje zamračile film...dobio na nagradnoj igri kartu za Kick Ass...ajme FILMČINA od filma...i da nisam dobio kartu:(...treći put i četvrti zaručnicu u kino...voli horrore...ali me pritom pita koliko karta i onda...NE MOŽE puno e to love...budeš mi skinuo...znači treći put je bio SMILE...a četvrti Alien:Romulus
sinoć na HTV3 gledao prvih 100 minuta od Rio Bravo...nakon toga pribacio na HTV1 i od početka do kraja film Priscilla...žena od the kinga...Rio Bravo film iz 1958 bolji nego 90% produkcije u zadnjih 10 godina...nakon toga na HTV1 po drugi put District 9
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Plus što u kinu ne emitiraju serije. Uglavnom samo najnovije filmove jel. Kino nije za svakodnevno gledanje.
Prije sam redovito odlazio u kino - neke filmove i vise puta. Danas, ne da ne bi dva put otisao isti film odgledat nego ne bi ni jednom.
Kultura mnogih u kinu je ispod svake razine - sta mobiteli, sta razgovori, sta razna šuškanja sa strane, šta bezbroj drugih stvari.
Dobro, nisam ni ja vec u cvijetu mladosti pa uz sve to mi smeta i cesto pre glasan zvuk (kao sto je i kolega spomenuo). Volio sam otici u kino prije. Sad mi cak ni ne fali više to.
U prosjeku gledano, meni su bolja iskustva sada po Cinestarima nego prije po kino-dvoranama. Prije je bilo pod normalno da netko glasno komentira film i misli kako ostali gledatelji to cijene i vole ili se nađu njih dvoje pa umjesto u kafić odu razgovarati u kino. Čak bolja kina tipa Zagreb, Balkan/Europa su imala nabijene redove i sjedala i odlazak na wc je dizao 50 ljudi. Cinestari su većinom prazni, jaka glasnoća mi odgovara jer i oni koji bi mumljali izgube volju nakon 10 minuta gromoglasne buke. Izuzetaka uvijek ima. Jedino nikako zapamtiti da dođem 15-20 minuta nakon najavljenog početka projekcije jer se vrte reklame i traileri za druge filmove.
Odlazim u kina od malih nogu apsolutno se nista nije promijenilo, uvijek se netko meskolji, baca komentare, šuška, pije, prdi, jede, smije, sad tu i tamo zasvijetli koji mobitel i sl, kome to sve smeta u tolikom "drustvu" i ocekuje groblje onda bolje da to radite u svoja 4 zida ispred TV radeci vjerovatno isto to.
Odlazim u kina od malih nogu apsolutno se nista nije promijenilo, uvijek se netko meskolji, prdi,
Nikad nema proklete akcijske scene kad mi zatreba. Jebeni Maverick pola sata melje s Iceom, još ni ne pričaju, nego jedan šapće, a drugi tipka, trebala mi je neka eksplozija k'o ozeblom sunce za cover. Na kraju morao kašljat'.
lookmovie2.to