Faguar
Šok i nevjerica: Jaguar najurio dizajnera zaslužno
- poruka: 13
- |
- čitano: 3.365
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Krivo nacrtao
Dizajn je skroz ok, ali s kampanjom oko dizajna su gadno fulali. Ne možeš odjenom na silu brend za stare prdonje gurat kao nekakav urbani šareni fashion konceptualni brend.
Da su izbacili neku skroz klasičnu Jag reklamu i da je auto siv/crn, možda plav, nitko ne bi ni trepnuo.
Dizajn je skroz ok, ali s kampanjom oko dizajna su gadno fulali. Ne možeš odjenom na silu brend za stare prdonje gurat kao nekakav urbani šareni fashion konceptualni brend.
Da su izbacili neku skroz klasičnu Jag reklamu i da je auto siv/crn, možda plav, nitko ne bi ni trepnuo.
Trebali su podbrend napraviti, i ako im to bude islo za rukom onda stapati ga sa Jaguarom. Ali ovi su promasili citav novi brend identitet. Bukvalno su pravili Jaguar iznova. Kao da stari nije postojao 90 godina.
Već radi guzice discoverya ga je trebalo otpustiti... i još vritnjak udijeliti usput
Skroz ok dizajn, trebali su stavit metallic a ne matt, i pogriješili sa onim woke gay pizdarijama.
Pokopo ga woke.
Po meni je to bio fail managementa više nego dizajna (iako mi ni auto nije lijep).
Umjesto da se istražilo što ne valja, ovo je bilo klasično - niš ne valja i trebamo ispočetka, kao da sve dobro unatrag 100 godina nije bilo dobro.
Management je kriv što se zadnjih 10 godina nije planiralo ništa. iPace inicijalno odličan nije ga se taknulo 300 godina. XE i XF su sad već 2 generacije prestari, niti ima najave novih niti se stari mogu nositi s novim autima. F-type su pokopali a bolje nemaju. F i E-pace je valjda zadnje što su odradili. Ljudi, ja se slažem woke ga je ubio, ali cijeli management prima ogromne plaće 10-15 godina za ništa.
Niti postoje u utrkivanju, niti ih uopće netko percipira u bilo kakvim usporedbama.
Ono što sam primjetio da se rabljeni krasno prodaju kod nas. Neću uopće pitati ako je ljudima bila Alfa preskupa za servisiranje, kak se tek ovo održava.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
XJ je prepakirani Ford Mondeo, ima prednji pogon...
da si rekao Stype - ajde de....
Od simbola stila i prestiza (XJ model, oduvijek tiha mi patnja), s macketinom u skoku odnapreda, elegantnim a sportskim linijama, V8-icama ispod haube, do kutije za caj u duginim bojama.
A pravi zaljubljenici u Jaguar odmah će ti reći kako zadnji pravi Jaguar XJ serije 3, a ovi kasniji su prepakirani Ford / Lincoln modeli i da taj na slici sigurno nije simbol prestiža.
Ali vjerojatno neće priznati da su ti " zadnji pravi" Jaguari dosta vremena provodili po servisima i garažama, sa trulim karoserijama i aljkavom završnom obradom.
Brend živi na staroj slavi već 40 godina.
Nevjerojatno je da se netko sjetio i podržao dodvoravanje jednoj grupi perverznjaka i mentalno poremećenih osoba (čiji je postotak manji od 1% populacije), a koji niti nisu kupci vozila marke Jaguar! 😂
Jaguari E type, XJ, originalni planirani V12 XJ 220 i type F su mi bili san.
Kakav promašaj!
vicious