Netflix onemogućio bežični prijenos sadržaja s mob

poruka: 9
|
čitano: 2.127
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Netflix onemogućio bežični prijenos sadržaja s mob".
15 godina

Čavao po čavao

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Netflix onemogućio bežični prijenos sadržaja s
Imamo pretplatu za sve zivo i to samo zato jer imam zenu i djecu. Cim djeca odrastu a ja se razvedem gasim sve! Znaci nikad :( ffs
16 godina
Sigurno ima jedan mozak u firmi koji se sjetio:
"aj daj ugasi bezzicni prijenos pa kad korisnici polude, opet uvedemo u jace pakete".
Naravno, uprava mu dala bonus na to.

Takvi ljudi dijele kuglu zemaljsku s nama T_T

5 0 hvala 0
17 godina
Bass kaže...
Sigurno ima jedan mozak u firmi koji se sjetio:
"aj daj ugasi bezzicni prijenos pa kad korisnici polude, opet uvedemo u jace pakete".
Naravno, uprava mu dala bonus na to.

Takvi ljudi dijele kuglu zemaljsku s nama T_T

Nije problem u onome tko je to smislio nego u onome tko će platiti jače pakete. Da im počne padati broj pretplatnika brzo bi promijenili politiku. Isto vrijedi i za sve ostale cijene po dućanima ali se nismo mogli 3 petka zaredom suzdržati do kupovanja...

5 godina
Ono s bojkotom trgovina nema ionako nikakvog smisla. Hranu smo trebali kupiti negdje ako nismo sami planirali uzgajati povrće i piliće po balkonima.
Netflix - stvarno ne trebamo gledati...
12 mjeseci

Stremio/Kodi + Torbox jeftinije i bolje u svakom pogledu

3 0 hvala 0
8 godina
Aqualax kaže...

Jednog dana kada naprave slično što su music streaming servisi napravili da svi imaju sve (95% imaju svi isto) onda platim jednog od njih sa veseljem, ali ovako mi ne pada na pamet! Tako da samo čekam da mi proše besplatni period za Netflix (preko operatera dobio 6m) i onda gasim i njih i samo Stremio onda!

16 godina

imam instaliran netflix na svim uredajima(tv.mob,tablet i komp),nemam potrebe za ovom opcijom

...potpis nije potreban...
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
Aqualax kaže...

nije bolje u svakom pogledu sigurno, znam jer koristim jedno i drugo.

nikonja kaže...
Aqualax kaže...

Jednog dana kada naprave slično što su music streaming servisi napravili da svi imaju sve (95% imaju svi isto) onda platim jednog od njih sa veseljem, ali ovako mi ne pada na pamet! Tako da samo čekam da mi proše besplatni period za Netflix (preko operatera dobio 6m) i onda gasim i njih i samo Stremio onda!

ako ne plaćaš RD ili nešto slično opet imaš sranje od usluge... sad je smao na tebi što ćeš plaćati, legalni sadržaj ili ilegalni... btw. Netflix upravo kupuje WB i HBO, tako da možda jednog dana i bude prema tvojim željama, ali teško će onda pretplata biti 5 eura. 

DaNiTo kaže...

imam instaliran netflix na svim uredajima(tv.mob,tablet i komp),nemam potrebe za ovom opcijom

ne znam ni ja tko to uopće koristi. ali bitno da ekipa odmah diže galamu. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice