Čavao po čavao
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Čavao po čavao
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Nije problem u onome tko je to smislio nego u onome tko će platiti jače pakete. Da im počne padati broj pretplatnika brzo bi promijenili politiku. Isto vrijedi i za sve ostale cijene po dućanima ali se nismo mogli 3 petka zaredom suzdržati do kupovanja...
Stremio/Kodi + Torbox jeftinije i bolje u svakom pogledu
Jednog dana kada naprave slično što su music streaming servisi napravili da svi imaju sve (95% imaju svi isto) onda platim jednog od njih sa veseljem, ali ovako mi ne pada na pamet! Tako da samo čekam da mi proše besplatni period za Netflix (preko operatera dobio 6m) i onda gasim i njih i samo Stremio onda!
imam instaliran netflix na svim uredajima(tv.mob,tablet i komp),nemam potrebe za ovom opcijom
nije bolje u svakom pogledu sigurno, znam jer koristim jedno i drugo.
Jednog dana kada naprave slično što su music streaming servisi napravili da svi imaju sve (95% imaju svi isto) onda platim jednog od njih sa veseljem, ali ovako mi ne pada na pamet! Tako da samo čekam da mi proše besplatni period za Netflix (preko operatera dobio 6m) i onda gasim i njih i samo Stremio onda!
ako ne plaćaš RD ili nešto slično opet imaš sranje od usluge... sad je smao na tebi što ćeš plaćati, legalni sadržaj ili ilegalni... btw. Netflix upravo kupuje WB i HBO, tako da možda jednog dana i bude prema tvojim željama, ali teško će onda pretplata biti 5 eura. 
imam instaliran netflix na svim uredajima(tv.mob,tablet i komp),nemam potrebe za ovom opcijom
ne znam ni ja tko to uopće koristi. ali bitno da ekipa odmah diže galamu.