AI povećava IT troškove bez povrata, upozorava McK

poruka: 1
|
čitano: 1.831
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AI povećava IT troškove bez povrata, upozorava McK".
14 mjeseci
AI povećava IT troškove bez povrata, upozorava McK

Pa dobro jutro zdravi razume!

Jučer sam se divio sličnom čudu u Šparu. Jadni trgovci! smanjili broj blagajni i stavili one retardirane samoposlužne poluproizvode. I čekam u redu i upali se alarm , prodavačica napusti svoje radno mjesto ugasi alarm i pomogne tamo, te vrati se na svoje radno mjesto a gužva joj još veća. Onda opet alarm i netko ostavi banane koje se vjv. nisu mogle proći tu samoposlužnu blagajnu te dođe zaštitar i isključi alarm te gnjavi onu prodavačicu koja je sama na blagajnama "što je s ovim bananama". Odnese zaštitar banane dođe iduća mušterija na samoposlugu i opet alarm svira , trči naša blagajnica da ugasi alarm. A gužva još veća na blagajni... to treba dovući za uši onoga koji je to prezentirao kao rješenje i pokazati mu što je napravio , smanjio broj radnika a kvalitetu usluge srozao. To prolazi samo zato što nam je žao prodavača koji nemaju sekunde vremena i ne znam koliko se može izdržati takav posao. A ja ću pametnije birati trgovine gdje ne izrabljuju radnike.

Ista stvar je i s ovim idiotizmom sa agentima , na kraju svi hoće da pričaju sa ljudima a ovi ih samo skrivaju da teško dođemo do njih pa čekaš po 15 minuta da ti se javi razumna osoba a ne umjetna "inteligencija".

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice