Pa dobro jutro zdravi razume!
Jučer sam se divio sličnom čudu u Šparu. Jadni trgovci! smanjili broj blagajni i stavili one retardirane samoposlužne poluproizvode. I čekam u redu i upali se alarm , prodavačica napusti svoje radno mjesto ugasi alarm i pomogne tamo, te vrati se na svoje radno mjesto a gužva joj još veća. Onda opet alarm i netko ostavi banane koje se vjv. nisu mogle proći tu samoposlužnu blagajnu te dođe zaštitar i isključi alarm te gnjavi onu prodavačicu koja je sama na blagajnama "što je s ovim bananama". Odnese zaštitar banane dođe iduća mušterija na samoposlugu i opet alarm svira , trči naša blagajnica da ugasi alarm. A gužva još veća na blagajni... to treba dovući za uši onoga koji je to prezentirao kao rješenje i pokazati mu što je napravio , smanjio broj radnika a kvalitetu usluge srozao. To prolazi samo zato što nam je žao prodavača koji nemaju sekunde vremena i ne znam koliko se može izdržati takav posao. A ja ću pametnije birati trgovine gdje ne izrabljuju radnike.
Ista stvar je i s ovim idiotizmom sa agentima , na kraju svi hoće da pričaju sa ljudima a ovi ih samo skrivaju da teško dođemo do njih pa čekaš po 15 minuta da ti se javi razumna osoba a ne umjetna "inteligencija".
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS