Zavirili smo u robotiziranu Honorovu tvornicu gdje

poruka: 4
|
čitano: 2.007
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zavirili smo u robotiziranu Honorovu tvornicu gdje".
2 godine

J...š ovo!!! Treba se vratiti u kameno doba!!!! 🙇‍♂️

Mučko Đubre
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

"I tata bi sine!" Rađe bi platio posjetiti tu tvornicu nego Disneyland. 

3 0 hvala 0
9 godina

Aaaaa, nema radnika koji spavaju "on-site", i nema mreza da zaustave skakace s zgrada u samoubojstvu. Bravo.

1 0 hvala 0
14 mjeseci
Re: Zavirili smo u robotiziranu Honorovu tvornicu
Meni kao iskusnom radniku u proizvodnji na strojevima je ovo nepojmljivo, da stroj ne blokira , ne zapne , da se ne mora podmazivati barem jednom tjedno , ne čistiti svaki dan barem jednom. Pa stroj ima pokretne dijelove koje treba stalno podmazivati , a to ulje curi te se mora stalno čistiti. Znam da je ovdje dosta finiji i precizniji rad ali opet.

Mislim u pogonu smo imali najnovije strojeve zadnja dva su 2022g. godište, najskuplje i najbolje na svijetu Njemačka marka Weinig. I iskreno svakom novijom generacijom strojeva sam sve više bio razočaran proizvođačima, em kvalitetom , em greškama u dizajnu, koje su se onda prenosila na jače zalaganje radnika , pažnju (i tada nema govora o nekoj automatizaciji) i greške u proizvodnji. A tek softver pa kad windows barem jedom tjedno blokira pa moraš cijelu liniju resetirati, te morali smo nakon dvije godine kupiti novi monitor kojeg Švabo naplaćuje kao suho zlato. Isto i razočaran ludim Weinig softverom za proizvodnju koji isto se smrzne tu i tamo. A tek fantazije o nerealnim brojkama mogućnosti stroja od strane proizvođača kojih se nadređeni drže , a zapravo je nemoguće za napraviti normu a da znatno ne utječe na kvalitetu proizvoda.

I sad kad ovakva osoba pročita ovakav članak mogu samo pomisliti ili da kineski PR radi svoje ili su toliko napredni i da inžinjeri zaista odrade posao savršeno , onda svaka ćas!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice