COP30 završio kompromisom, bez jasnog plana za sma

poruka: 4
|
čitano: 3.879
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "COP30 završio kompromisom, bez jasnog plana za sma".
7 godina

narednih 2 stupnja su bitna:)...nisu bili USA...Kina...Indija...svo troje zajedno 3 milijarde ljudotina...i ujedno najveći proizvođači stakleničkih...a i EYuroslavija mudruje...stotine milijardi Ukrajini...rupi bez dna...toliko pune glavu o zelenoj apokalipsi a onda milijarde Ukrajini..znači imamo auto kojem ne rade kočnice...ne može stati...biramo manju štetu..."spas" Zemlje ima prioritet nad svime...pa i nad "spasom" Ukrajine

toliko su love utukli u Ukrajinu i imaju želju još...da su svim eyuroslavenima mogli komodno subvencionirati električna prdekala s 50% od cijene

panem et circenses na kraju dana je jedino bitno

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina

Zapravo, većina razvijenih zemalja planira još povećati potrošnju fosilnih goriva. 
https://news.mongabay.com/short-article/2025/10/worlds-top-fossil-fuel-producers-set-to-grow-despite-paris-targets/

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

0 0 hvala 0
16 mjeseci
Re: COP30 završio kompromisom, bez jasnog plana za
Porazno za ovaj planet! Te nadam se da reinkarnacija ne postoji 🖖
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Zadržavanje cilja do 1,5°C

Kakva komedija. Ima li itko tu doticaja sa stvarnošću? 1.5 smo prešli, ne još kao 10-godišnji prosjek ali sasvim je jasno da se 1.5 ne može više sprječiti taman i da sutra prestanemo s emisijama. A oni uz to više ni ne spominju fosilna goriva. Kako idu ti sastanci, dojma sam da će raspravljati o 1.5 i kad ΔT debelo pređe 3 °C.

Amenoum
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2025 10:53 (PaleRider).

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice