Imam dva ENC uredaja i u HAC Appu ima opcija dodavanja registracije.
Ako imam HAC app i unesem registarski broj od auta, to je dovoljno da me videonaplata skuzi i naplati? Ne treba nist posebno kemijat?
Imam dva ENC uredaja i u HAC Appu ima opcija dodavanja registracije.
Ako imam HAC app i unesem registarski broj od auta, to je dovoljno da me videonaplata skuzi i naplati? Ne treba nist posebno kemijat?
koliko ces nas to zadovoljstvo vise kostat?
Kako će osobe s invaliditetom prolaziti, odnosno biti evidentirane po novom sustavu naplate?
autoceste u Hrvatskoj prepuštam strancima, za mene D1, stanem gdje želim i kad želim...
stanem gdje želim i kad želim...
osim u slucajevima kad te policija zaustavi ili kad ti se upali crveno na semaforu jer vozis brze od 50
Brkoni
"Crolibertas" - obožavam upotrebu kvazi anglo-latinskih izraza za povečanje efekta "kulosti" kod mlađe genracije (koja najverovatnije ni nema auto)
Bolje ime bi bilo "Hr-oderavanje" tako da domače ovac znaju odmah tko ih dere sa najskupljim cestarinama glede na standard.
Bilo je službeno i za 2024.,2025., pa 2026.
Zašto onda ne i za 2027.?
Vrlo službeno se i donosi u Saboru zakon o naplati fuckin cestarine.
Zakon o naplati cestarine? Zar to ne bi trebalo biti regulirano na nižoj, operativnoj razini?
Ovako će trebati ići novele zakona, prva-druga čitanja, možda i javna savjetovanja, samo da se tehnološki nadogradi neki proces u naplati?
Očito su prepumpali i proračun i pristup cijeloj stvari, a u pozadini je sigurno neko Beroš-Petrač bojanja tunela.
po tablicama koje će bit registrirane na enc do 5 vozila