Kako jedemo, tako mirišemo

poruka: 8
|
čitano: 3.003
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kako jedemo, tako mirišemo".
17 godina

To sam skužio kad sam prvi put letio na mjesec dana u Kinu prije 20 godina. Azijati oko mene su mi već u avionu smrdili/mirisali nekako čudno.

Nakon par tjedana jedenja hrane koju bih i doma jeo (piletina, kajgana, riža i sl), ali začinjene njihovim pikantnim ljutim začinima, skužio sam da i ja i moja roba isto tako smrdi kao ti ljudi u avionu na dolasku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2025 0:11 (Bitanga).
Moj PC  
7 0 hvala 0
4 mjeseca

odlican clanak, nema thumbs up za clanak po moram se nabacivati komentarima koji nicemu ne sluze osim da autor sazna da mi je clanak jakodobro sjeo i bio jako informativan.

Molm BUG da uvede ocjenu clanka i mimo komentara. Jedan palac za aktualnost/zanimljivost teme, drugi palac za to kako je tema obradjena. Samo palaci gore ne i palci dole. Palce dole si mozete izracunati u pozadini.

7 0 hvala 1
14 godina

još jedan odličan članak ovog autora!

1 0 hvala 0
7 godina

Na moju zalost, bez obzira na hranu, smrdim kao odvratni prasac. Ježi ga. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Kako jedemo, tako mirišemo
cvaja997 kaže...

Na moju zalost, bez obzira na hranu, smrdim kao odvratni prasac. Ježi ga. 

Malo dezić i rolon, ili u gužvi se ni ne kuži toliko source, problem je ako ta hrana nema noise cancelling, a ako se na sjedalu nagneš na više od 30 stupnjeva i zadržiš u tom položaju dulje od pet sekundi to je veliki give out pa čak ako si izvježbani virtuoz i dobro od Zvonka napraviš Tihomira.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2025 18:49 (ante_etna).
12 mjeseci
Re: Kako jedemo, tako mirišemo
Ovo za tihomira si u pravu , praksa čini čuda 😅
Kako je ono pokojni Bruce Lee (za naše područje poznat kao Brus Ilija) rekao:

"Ne bojim se čovjeka koji zna 10 000 poteza , bojim se čovjeka koji je jedan potez vježbao 10 000 puta" 💪💪💪
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
16 godina

Ja sam studirao potkraj 90-ih kad je još bilo dosta "nesvrstanih" studenata i bio sam si dobar s jednim docimerom...

i pitam ga zašto imate tako čudan miris nama, jest da nisu sve jeli kao doma, nego samo dio, ali opet i generalno puno manje mesine od nas...

a on mi odgovori pitanjem:

A znaš kako vi "mirišete" nama ?!?

P.S. zanimljivo, u Indiji u 12 dana koliko sam bio najduže u komadu, mi ljudi nisu toliko čudno mirisali, jedino je stalno u zatvorenom miris sandalovine i inih mirisnih štapića, ali nikakvih problema u nagruvanom dizalu i vožnja navrh 25 katnog hotela...

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2025 22:27 (Stric_Jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

Najsmrdljiviji ne mijenjaju odjeću po dva tjedna, pa nam se zna učiniti da se ne tuširaju, iil da jedu hranu koja ima smrdljikav miris.

Mijenjajte odjeću svaki dan, možete se tuširati i jednom tjedno, nećete nikome smrdjeti.

合気道 五段 Me, myself and I
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice