Slušanje glazbe sprečava demenciju do 40 posto

poruka: 2
|
čitano: 2.454
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Slušanje glazbe sprečava demenciju do 40 posto".
6 mjeseci
Slušanje glazbe sprečava demenciju do 40 posto

Za nevjerovati 

Ima još:

https://www.nih.gov/news-events/nih-research-matters/healthy-habits-can-lengthen-life

Što ne koristimo tijelo odbacije, to brže što si stariji, jerbo u poznijim godinama kroz mehanizme koje ne razumijemo, tijela se prestanu u potpunosti obnavljavti.

Kao da netko aktivira kill switch. Tako izgleda, a da li je tako, ne zna se, no možda se otkrije supresor starenja, iako mehanizme starenja u potpunosti ne razumijemo.

Pa, koristimo naša tijela i sve bu ok. To je i poanta koliko sam ja polovio do sada.

3 0 hvala 0
17 godina
Re: Slušanje glazbe sprečava demenciju do 40 posto
Što sam stariji, to više zvučim kao hippy kad tvrdim kako je tajna mladosti i dobrog života u držanju tijela mekim i fluidnim, kako bi životna energija mogla teći kroz nas.
Zapadna kultura tu posebno osakaćuje svoje pripadnike, dok istočne imaju prakse za držanje tijela vitalnim i protočnim.
Ako ne radite s tijelom, ono starenjem kristalizira i gubi funkciju. To vrijedi za sve dijelove tijela. I onda gdje ima bolja praksa nego slobodni ples uz glazbu koju volite, to drži tijelo i um vitalnim dokle ide

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice