Nakon tjedan dana ZET-ov sustav ponovno je u funkc

poruka: 3
|
čitano: 4.472
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nakon tjedan dana ZET-ov sustav ponovno je u funkc".
7 godina
Nakon tjedan dana ZET-ov sustav ponovno je u funkc

Da se radi o privatnoj firmi sad bi se pricalo o gubitcima, ostavkama, odgovornosti, a posto se radi o gradskom/drzavnom uhljebistanu nece se dogoditi apsolutno nista. Proslavit ce se popravak sustava janjcima i mladim lukom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2025 0:06 (Tkozna).

1 0 hvala 0
14 mjeseci
Re: Nakon tjedan dana ZET-ov sustav ponovno je u f
Kolega @Tkozna to što ste napisali nije baš točno ali je točno 😅

Da se tako nešto dogodilo u privatnoj firmi vjerojatno ne bi odgovarala osoba koja je skrivila tako nešto , zato što u pravilu krivac je cijeli lanac vodstva i samo vodstvo koje je dopustilo da dođe do takvih propusta.
Te bi se u nekim slučajevima ako vlasnik traži krivca tražilo žrtveno janje a zaštit će se ljudi od "povjerenja" -uhljebi. Vjerojatno osoba koja nije "lojalna" i nije u tom lancu podobnih osoba, a moguće da je zadužena za kontrolu ili sigurnost će najebati.

Ljudi općenito misle da uhljebi postoje samo u državnim , pozdrav iz privatnog sektora , velika firma puna uhljeba. Ali preciznije bi bilo po učinku rada selektirati koji postotak efektivnog rada se smatra uhljebništvom. Ja iskreno priznam da je moje efikasno vrijeme rada u 8 sati prosječno oko 6 sati. No rođak u drugoj firmi prizna da je njegova efikasnost 2 sata i još mi se tuži da ne može gledati uhljebe oko sebe 😅
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
7 godina
Re: Nakon tjedan dana ZET-ov sustav ponovno je u f
Radim u velikoj privatnoj firmi i nemam dlake na jeziku, preuzimam javno odgovornost za svoje postupke i zagovaram otkaze za neradnike. Ugl., neradnici nisu dobro prosli.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2025 0:45 (Tkozna).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice