Ja prvi ne bi kupio Samsungov mobitel zbog brzine punjena!
Ja imam OnePlus Nord a žena Samsung A36 i ja napunim do 100% za 30-40 min. (i dobio sam sa njim punjač 80W) a njen treba oko 90 min. da dođe do 100% (nismo htjeli kupovati orginalni punjač dodatno).
Neću ni komentirati što kažu oni koji su kupili S seriju.
Po meni se Samsung previše ugledao na Apple po negativnim stvarima (izostanak punjača) i po cijenama, a fali im onaj pozitivan faktor kod Apple-a (npr. da su svi njihovi uređaji lako povezivi).

It s just cornflakes...

kad smo kod Samsunga i kao primjer S serije čak je i stara legendarna S10 serija danas itekako upotrebljiva.Dalje znamo, Samsung S10 serija je zadnja koja je imala sve klasične opcije dakle utor za memorijska kartice i 3.5mm audio priključak itd. Stara S10 serija i danas ima puno poklonika ili obožavatelja, bez obzira na određene mane koji uvijek imaš na raznim mobovima.Nakon S10 serije počelo se sa rezanjem i uštedama, a jedino kaj su napumpali ili nabildali su SoC CPU performanse od kojih večina ljudi danas u 90% situacija ionako nema nikakve koristi.Zato sam ja istaknul baš Geekbench 6 za fotku, pa ako to uspoređuješ stari "S10 je tolko slab da ne može otvorit niti Whatsup ili Jubitu itd".