Potvrđeno: što su djeca više uz ekrane, to su im o

poruka: 9
|
čitano: 2.994
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Potvrđeno: što su djeca više uz ekrane, to su im o".
17 godina

Bas zacudjujuce i sokantno!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina

Neda im se bubat za kvizove. I tak je lova kod vodoinstalatera.

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Re: Potvrđeno: što su djeca više uz ekrane, to su
Uz praćenje TikTok-a i Trumpa, čudna li čuda.😁 SMS-ovi i mailovi su također nepismeno napisani, kao i objave na forumima😏, kao - pišem na brzinu, nije važno kako ako se može pogoditi sadržaj. Žalosno.
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina

Današnja generacija koja prije nego prohoda zna tipkat po ekranu će biti katatonična generacija, total oduzeti od stvarnosti.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 mjeseci
Re: Potvrđeno: što su djeca više uz ekrane, to su
Ćudna li ćuda 😜 kažu mozak lapi na tika toku.

Što vijeka boga uvijek naprave neke mane istraživanjima , zašto su ekran i društvene mreže u istom taboru. Normalno da društvena mreža još više zaglupljuje od klasiĆnog ekrana (probranog sadržaja na domaČim programima).
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
17 mjeseci

Ja čuo da rock glazba kvari mlade, posežu za drogama i imaju dugu kosu, što je nenormalno 

12 1 hvala 1
17 godina

Živjela korelacija!

Puno je više bombastičan naslov nego "U obiteljima gdje se roditelji manje bave djecom, više su pred ekranom i imaju lošije ocjene".

10 0 hvala 2
15 godina

Ti ameri, kao naciju su glupi, ovakva istraživanja niti ne čude. Žive u tom američkom balonu, zaostao narod za svijetom. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Za ovakav naslov bi trebalo bit moguce utuzivati za sirenje najobicnijih lazi. Dijete koje programira dobar dio dana ce imati lose skolske rezultate kao sto su geekovi uvijek imali?

Pa dokle sa ovakvim lazljivim naslovima? Mozda nesmiju napisati naslov tipa buljiti u tiktok po cijeli dan zaglupljuje? Jer to bi vjerojatno uzrokovalu nekakvu sankciju. Jer pisati istinu danas cesto uzrokuje sankcije. 

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice