Samsung Odyssey G7 G75F ima VA panel dijagonale od

poruka: 11
|
čitano: 2.228
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Odyssey G7 G75F ima VA panel dijagonale od".
17 godina

Samo 840€ za VA panel? Sitnica. 

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina

Dati tolike novce za VA panel mi graniči s ludošću.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina

a što ćeš drugo uzet te veličine, oleda nema, ips je skoro svaki lošiji od toga

jedan od rijetkih va monitora gdje je zadržana prednost visokog kontrasta, a da su mane va panela minimalne

i prijašnji g7 je bio jedan od naboljih gejming monitora u klasi

dok se oled ne proširi na tu dijagonalu samsung hvata one kojima su ovi novi 27'' tandem oled premali

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Malo dodaš i imaš Philips 49" QD-OLED za 799 EUR. Ako ti je ovo prevelika dijagonala imaš AOC 34" QD-OLED za 647 EUR.

Tako da ova cijena je van pameti.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Re: Samsung Odyssey G7 G75F ima VA panel dijagonal
MasterOfDisaster kaže...

Malo dodaš i imaš Philips 49" QD-OLED za 799 EUR. Ako ti je ovo prevelika dijagonala imaš AOC 34" QD-OLED za 647 EUR.

Tako da ova cijena je van pameti.

oleda u toj veličini i rezoluciji nema

samsung hvata posebnu nišu koju popunjava ovim modelom, plus još dodaj strah od burn in i mušterija će vjerojatno biti

jel cijena previsoka, sigurno da jest... ali nisu oni to bezveze izbacili

16 godina
picajzla0707 kaže...

oleda u toj veličini i rezoluciji nema

samsung hvata posebnu nišu koju popunjava ovim modelom, plus još dodaj strah od burn in i mušterija će vjerojatno biti

jel cijena previsoka, sigurno da jest... ali nisu oni to bezveze izbacili

Sigurno nikome nije presudno da je monitor baš 37", a ne 34", 40", 43" ili 49", do sada su postojali monitori sa 37" i nisu baš išli kao halva, a bome ne bude ni ovaj pogotovo po ovoj cijeni.

Strah od OLEDA je neutemeljen, ti monitori imaju tonu zaštita, a ako si baš full paranoičan onda ga ugasi kad ne radiš na njemu i mir.

12 godina
MasterOfDisaster kaže...

Sigurno nikome nije presudno da je monitor baš 37", a ne 34", 40", 43" ili 49", do sada su postojali monitori sa 37" i nisu baš išli kao halva, a bome ne bude ni ovaj pogotovo po ovoj cijeni.

Strah od OLEDA je neutemeljen, ti monitori imaju tonu zaštita, a ako si baš full paranoičan onda ga ugasi kad ne radiš na njemu i mir.

a gle, njima nije bitno da ide kao halva, nije ni onaj stari va g7 išao kao halva ako ga usporediš sa jeftinim aom i ostalim budget monitorima koji su se prodavali sigurno stotine puta više

ali izbacili su gejming monitor za visoku cijenu, vrlo dobrih karakteristika - pa jebote, prvi g7 je bio jedini va monitor koji je imao manje ghostinga od većine isp monitora, a zadržao kontrasti boje

dan danas imaš hrpu ljudi koji se boje burn in pizdarije na desktopu i kupaca će sigurno biti, kao i za sve slično ovome, što je pomalo egzotično i skupo

ja ga sigurno ne bi uzeo pored oleda

13 godina
picajzla0707 kaže...
MasterOfDisaster kaže...

a gle, njima nije bitno da ide kao halva, nije ni onaj stari va g7 išao kao halva ako ga usporediš sa jeftinim aom i ostalim budget monitorima koji su se prodavali sigurno stotine puta više

ali izbacili su gejming monitor za visoku cijenu, vrlo dobrih karakteristika - pa jebote, prvi g7 je bio jedini va monitor koji je imao manje ghostinga od većine isp monitora, a zadržao kontrasti boje

dan danas imaš hrpu ljudi koji se boje burn in pizdarije na desktopu i kupaca će sigurno biti, kao i za sve slično ovome, što je pomalo egzotično i skupo

ja ga sigurno ne bi uzeo pored oleda

Samsungova najveca prednost je sto imaju najbrze VA matrice koje isto imaju automaski overdrive mod tako da cijeli raspon od 30 do 165 hz brzo sa minimalno ghostinga ali ovaj monitor ima manu zato sto kolko vidim nije mini led a u toj cijenovnoj kategoriji to je velika mana,druga stvar sto nije samsung isa na vece osvjezenje panela, npr. 280 ili 240 hz koje bi ljude lakse natjeralo da uzmu ovaj monitor a ne malo skuplji 4k oled

14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
picajzla0707 kaže...

Sto se uopce trudis ? Nazalost na forumu je hrpetina starkelja u koje se i mi ubrajamo, a to je doba gada generaliziras kao u onom metallica spotu : napster bed, metallica good . Sjecam se vremena davnih dana kada IPS kao nije valjao, ali nije valjao jer vecina nije imala para da ga kupi. Odjednom su te mane ips monitora nestale (nisu nestale, samo sada imaju para da ga kupe, jer su cijene debelo nize). Sada kao danasnji va/tn ne valja, ali ips je kao super, a zapravo ljudi nisu ni vidjeli monitore/ televizore uzivo. Ali u sve se razumiju 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2025 20:17 (SamoPitam3).
14 godina
SamoPitam3 kaže...
picajzla0707 kaže...

Sto se uopce trudis ? Nazalost na forumu je hrpetina starkelja u koje se i mi ubrajamo, a to je doba gada generaliziras kao u onom metallica spotu : napster bed, metallica good . Sjecam se vremena davnih dana kada IPS kao nije valjao, ali nije valjao jer vecina nije imala para da ga kupi. Odjednom su te mane ips monitora nestale (nisu nestale, samo sada imaju para da ga kupe, jer su cijene debelo nize). Sada kao danasnji va/tn ne valja, ali ips je kao super, a zapravo ljudi nisu ni vidjeli monitore/ televizore uzivo. Ali u sve se razumiju 

A kako točno znaš tko je što testirao i koliko iskustva ima? Ili samo pretpostavljaš jer ti se ne sviđa tuđe mišljenje?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice