Volkswagen ID. CROSS Concept donosi svjež dizajn i

poruka: 33
|
čitano: 43.513
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Volkswagen ID. CROSS Concept donosi svjež dizajn i".
18 godina
Volkswagen ID. CROSS Concept donosi svjež dizajn i

Centralni greben, izgleda na slici interijera kao da ima mirisne štapiće ispod  Da se malo zakuri pa da ne miriše sve po jeftinoći ko nekadašnje Dacie. WLTP do 420km, znači u praksi to bude 300, koji km gore.

Žao mi je "običnih" radnika... Tisuće rade (doduše za male plaće) u Boxmarku, Wollsdorfu i sl. vezano za auto industriju samo kod nas. Ko što neko reće, G8.5 jeftino šupalj, a takvih je 9 od 10 novih automobila. Taj balon će puknut, a ekonomske posljedice ćemo osjetit u doglednoj budućnosti svi.
Doseg, materijale i cijeli smjer sa štednjom (osim za krajnjeg korisnika) na stranu; pa tko bi to vozio? Nema ni 'u' od užitka. Ista emocija ko kad sam kupio LG veš-mašinu s direct-drive motorom. Istekla joj je garancija pa ima malo točkice korozije sa strane ka školjci. Pišu tresem malo pre agresivno, a morao bih nježnije.
Bitno da ima R21 kotače.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
1 0 hvala 0
22 mjeseca
Re: Volkswagen ID. CROSS Concept donosi svjež diza
Cryogenic kaže...

Au, ispricavam se princezama radi nepotpunih informacija kao i jumbo plakati.  Svakako dobra prilika.

Moram biti pendantan sad, jumbo plakati su imali informacije koje ti nisi spomenuo.

15 godina
suspendiran
Re: Volkswagen ID. CROSS Concept donosi svjež diza
Novice kaže...

Moram biti pendantan sad, jumbo plakati su imali informacije koje ti nisi spomenuo.

Pa šta onda. Ne moram ja ništa kolega. A sramota da netko koji je na tehničkom forumu nemože saznat sve detalje na BYD stranici ili na onom linku šta sam stavio nego čeka ko gotovan sve. Jel piše na jumbo plakatu 13250 i na BYD web stranici? Piše.  Hvala đenja i prijatno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2025 18:18 (Cryogenic).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice