iPhone 17 Air imat će bateriju 'kriminalno' malog

poruka: 13
|
čitano: 8.249
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 17 Air imat će bateriju 'kriminalno' malog ".
15 godina

Napraviti će mo tanki uređaj koji zbog toga ima malu i slabu bateriju, a onda će mo staviti masivnu maskicu sa dodatnom baterijom... Wtf.. nije li lakše dodati taj 1 - 2 mm na debljini i imati normalni uređaj sa dobrom baterijom i kamerama nego biti tanak kako bi bio elegantan, a ta se elegancija ionako izgubi stavljanjem masivne maskice.

dolazim odmah - Godot
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2025 15:34 (učo).
Moj PC  
5 0 hvala 0
7 godina
Re: iPhone 17 Air imat će bateriju 'kriminalno' ma
Koncept tankih telefona je propao jos tamo prije 8, 9, 10 godina, kad su se Sammy i Apple natjecali tko ce imat tanjeg. Primjer toga su S7 ili iPhone 7 koji su bili deblji od prethodnika.

U svakom slucaju to su modeli koji se nece dobro prodavat i vjv sljedece generacije nece niti biti.

1 0 hvala 0
16 godina
Ja ne razumim jesu li ovi u apple i samsungu poremeceni ili namjerno zele prikazat tanke mobitele kao stvar proslosti. Ako ovo treba bit nesto revolucionarno zasto nisu koristili najmoderniju tehnologiju za baterije i napravili ga najkompatibilnijim za ljude koji bi ga i koristili, koje nije brige za 165 kamera i svih dodataka koje idu uz to, niti za ogroman ekran. Dajte ekran od 6” bateriju da izgura dan i 120Hz ekran i nek je nekakvih 130-140g i ja cu ga prvi uzet da ne nosam ove cigle po dzepu, a ovako je ovo osudeno na propast od samog starta
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2025 16:45 (stirko55).

3 0 hvala 0
7 godina
stirko55 kaže...
Ja ne razumim jesu li ovi u apple i samsungu poremeceni ili namjerno zele prikazat tanke mobitele kao stvar proslosti. Ako ovo treba bit nesto revolucionarno zasto nisu koristili najmoderniju tehnologiju za baterije i napravili ga najkompatibilnijim za ljude koji bi ga i koristili, koje nije brige za 165 kamera i svih dodataka koje idu uz to, niti za ogroman ekran. Dajte ekran od 6” bateriju da izgura dan i 120Hz ekran i nek je nekakvih 130-140g i ja cu ga prvi uzet da ne nosam ove cigle po dzepu, a ovako je ovo osudeno na propast od samog starta

Podcjenjujete moc Apple marketinga.... Novi model. Koja "influenserica" sebi moze priustiti da ga nema.... Slikati se u WCu a u ogledalu stari iphone....  

11 godina
Posmatrač kaže...
stirko55 kaže...

Podcjenjujete moc Apple marketinga.... Novi model. Koja "influenserica" sebi moze priustiti da ga nema.... Slikati se u WCu a u ogledalu stari iphone....  

i dok se slika spojen punjač na njega 

17 godina

Nema veze, cijena zasigurno neće bit "kriminalno mala". 😉

All the World is a stage.

2 0 hvala 0
7 godina
escobar_ kaže...

Nema veze, cijena zasigurno neće bit "kriminalno mala". 😉

Zasto bi bila mala? Pa znas koliko truda i energije treba da nadjes nacin da prodas bateriju posebno... 

Moram se diviti appleu.... Ultra tanki mobitel koji ce svak ko drzi do sebe imati jer je ultra tanki i onda ce morati posebno kupiti masku sa baterijom da bi telefon uopste bio koristan jer ima mal bateriju i kriminalno sporo punjenje...i sve to po flaghip cijeni....I na kraju imas standardni mobitel sa maskom što, nećete vjerovati, imaju i sad ;)

Kapa do poda Apple....

16 godina
Ja imam osjecaj kao da je Apple malo pogubljen jer zapstaju sa AI-em i sada se boje bilo koje novotarije pa pokusavaju pratit trend dok su prije uvijek cekali da drugi nesto testiraju i pogrijese prije nego sta bi se oni ubacili na trziste i napravili dobar marketing na racun gresaka drugih firmi
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 0 hvala 0
18 godina

To i nije tako malo za Apple. SE treće generacije, iz 2022, je imao svega oko 2000mAh, a i 14 Pro je imao 3200, što je samo 10% više od najavljenog modela. No, noviji modeli jesu obdareniji, pa 16 Pro ima 3500-3600mAh.

Zanima me koliko je ta baterija osetljiva na savijanje. Pretpostavljam da će joj "oklop" biti maksimalno stanjen da bi se u manjoj zapremini postigao kapacitet koliko toliko približan normalnim modelima (i dalje pričamo o 80% baterije iz 16 Pro u drastično tanjem kućištu). Ukoliko tanko kućište telefona bude dozvoljavalo određeni nivo savijanja, to bi lako vremenom moglo da dovede do oštećenja baterije i požara.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 1
7 godina
stirko55 kaže...
Ja imam osjecaj kao da je Apple malo pogubljen jer zapstaju sa AI-em i sada se boje bilo koje novotarije pa pokusavaju pratit trend dok su prije uvijek cekali da drugi nesto testiraju i pogrijese prije nego sta bi se oni ubacili na trziste i napravili dobar marketing na racun gresaka drugih firmi

Koja je to zadnja novotarija bila od strane applea?

15 godina

BendGate 2.0.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mislim da je moja izjava krivo protumacena. Ja sam rekao da apple nije imao novotarije prije ali da sad pokusava pratiti trend sa tankim i preklopnim mobitelima puno brze nego sta je to prije radio jer se opekao na AI-u
17 godina
Posmatrač kaže...
stirko55 kaže...

pa sve one furaju pro modele, koji se skuzi prema 3 kamere, ove s manje pratitelja i monetizacije furaju normalni s 2 kamere. bas me zanima koja ce se sramotit pa slikat s ovim sranjem koje ima samo jednu kameru, odma ce ju prokuzit da nema love za pro model. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice