"Superinteligencija je na vidiku", kaže Mark Zucke

poruka: 8
|
čitano: 2.929
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na ""Superinteligencija je na vidiku", kaže Mark Zucke".
2 godine

Koliko se sralo po njemu prije koju godinu kad je krenuo s ulaganjem u AI... koliko sam tekstova razno raznih stručnjaka pročitao kako je FB mrtav... 

u to doba, tamo negdje 2023. cijena dionice mete $122.

danas, samo dvije godine kasnije cijena dionice $780.

samo danas nakon zadnjih rezultata u kojima je meta rasturila sva očekivanja dionica +12%.

zadnji kvartal prihodi 47.52 milijarde $$$, zarada po dionici 7.14. debelo iznad svih očekivanja.

tako da, ajmo sad stručnjaci malo pljuvati po onome o čemu pojma nemamo. 

1 5 hvala 1
17 godina
Re: "Superinteligencija je na vidiku", kaže Mark Z
millennial kaže...

Koliko se sralo po njemu prije koju godinu kad je krenuo s ulaganjem u AI... koliko sam tekstova razno raznih stručnjaka pročitao kako je FB mrtav... 

u to doba, tamo negdje 2023. cijena dionice mete $122.

danas, samo dvije godine kasnije cijena dionice $780.

samo danas nakon zadnjih rezultata u kojima je meta rasturila sva očekivanja dionica +12%.

zadnji kvartal prihodi 47.52 milijarde $$$, zarada po dionici 7.14. debelo iznad svih očekivanja.

tako da, ajmo sad stručnjaci malo pljuvati po onome o čemu pojma nemamo. 

Tek sam sad skužio da je lik pljunuti Ajs Nigrutin

Reporter: What is your ambition in life? Parvulescu: To become immortal, and then to die.
17 godina
Kakav fejker, ne može on Skipija napravit.

0 1 hvala 0
9 mjeseci
Da kako da ne, ščijom strujom ćeš ju napajati!
Imal antipatičnijeg lika od Šećernogbrda 🙄
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 1 hvala 0
6 godina

Još jedan Jesus-feature, sveti gral, alkemija umjetne "inteligencije". A ni ovaj AI što imamo sad još nema niti i od prave inteligencije.

Napredni logaritamski sustavi i strojno učenje nisu inteligencija. A ovaj će izmislit "super-inteligenciju".

Puštanje vrućih balona za privlaćenje investitora. 

Moj PC  
4 1 hvala 1
16 godina

Neznam ko bi normalan koristil ikakvu tehnologiju iza koje stoji "Facebook" i Zukenberg.

Baš bi dopustil nekom AI smeču da me upozna bolje nego sam sebe i prodaje te podatke raznim oglašivačima..

To je ludost.

1 1 hvala 1
2 godine
danko99 kaže...

Neznam ko bi normalan koristil ikakvu tehnologiju iza koje stoji "Facebook" i Zukenberg.

Baš bi dopustil nekom AI smeču da me upozna bolje nego sam sebe i prodaje te podatke raznim oglašivačima..

To je ludost.

milijarde ljudi, vjerovao ti ili ne. to što ti i vas desetak ovdje ne koristi (uključujući i mene) ne znači da nitko ne koristi. pa svi oko mene vise na instagramu po cijeli dan, a tik-tok da i ne spominjem...

9 mjeseci
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice