Pucanj u vlastitu nogu: Googleovi AI sažeci smanju

poruka: 5
|
čitano: 2.456
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pucanj u vlastitu nogu: Googleovi AI sažeci smanju".
17 godina

Rezultati na Google tražilici su postali jako loši, tako da je Google AI sažetak ponekad i koristan (mada je lošiji od ostalih AI chatova).

Uglavnom sam počeo sve češće pitati AI (ChatGPT ili Perplexity) umjesto tražilice.

Tako sam rješavao probleme s vanbrodskim motorom, popravio bateriju e-scootera i slično

0 0 hvala 0
4 godine
suspendiran

Dosta lose radi taj google ai, hrpa stvari kaj sam pitao nema veze s vezom, pitaj boga od kud izvlaci podatke s nekakvih ravnozemljaskih foruma i sl
Google photos takoder ukucas neku rijec nade mi 2 slike iz proslog desetljeca a znam da ih imam tonu s nekom temom, preloše u svakom slucaju 

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

Sta ja znam. Meni je do sada super bio. Jedna od rijetkih AI stvari za koje imam pozitivno misljenje. Ali kao sto naslov kaze, dosta manje se klika na druge clanke. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

2 0 hvala 0
17 godina
Re: Pucanj u vlastitu nogu: Googleovi AI sažeci sm
Nije problem kliknuti na rezultat trazilice. Problem je sto je pola stranica danas nakrcano ogavnim reklama do te mjere da ne mozes razaznat sadrzaj od reklama. Kada dobijes odgovor od AI na vrhu pretrage, onda ne moras prebirat hamelj.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pucanj u vlastitu nogu: Googleovi AI sažeci sm
Zato bug nema takvih problema. Ima vjerne fanove koji direkt ukucaju domenu.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice