Ipak otkazani "manji radovi" na A1 usred turističk

poruka: 5
|
čitano: 6.880
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ipak otkazani "manji radovi" na A1 usred turističk".
22 mjeseca

Ma zatvorite obje trake i preusmjerite na suprotni trak, da se vozi 1 trakom od Lučkog do Bosiljeva.

Po mogučnosti od 15.7. do 1.9.

Nema veze što će oni koji putuju trebati 2 dana od Lučkog do Bosiljeva..

127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

U špici špici sezone neki mlatimudan da pokaže da radi nešto ide se pravit pametan u najgore doba godine. Pa gdje si bio cijele zime i proljeće?

Baš me zanima taj sklop u glavi jednog HDZ-ovca.

1 0 hvala 0
8 godina
Re: Ipak otkazani "manji radovi" na A1 usred turis
A kako bi bilo da pustimo institucije da rade svoj posao....molim lijepo...hvala
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

-ponestalo čunjava.. bit će to glavni razlog odgode :) jer ako ima čunjeva ima para-naplate računa za ugovorene radove kao održavanje, radovi su onak, nešto usputno ili možda.. ponekad zbog slikanja i to je to..

edit: + čitajući naslov, A1.. i pošto je ovo it-pc forum, konstantno mi je u glavi a1-operater-telekom.. ne ceste-hac.. pa bi bilo uputno, pošto već imamo takvog operatera-firmu, imati jasniji naslov, npr hac-a1 ili trasa-ruta-a1.. nešto što neće mozak sktetati u krivom pravcu i par puta čitanja dok dođe do svijesti .. ili fjaka :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2025 18:36 (ihush).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trebali bi sanirati oštećenja, sigurnost putnika na prvom mjestu. Ako netko nastrada zbog nemara onda će biti sranja

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice