Osim za postizanje brzinskog rekorda, vidi li itko ikakvu upotrebnu vrijednost takvog romobila?
Turbo električni romobil mogao bi "potegnuti" i pr
- poruka: 15
- |
- čitano: 12.023
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naravno da ima. Prociscavanje genetskog bazena.

"Naravno da ima. Prociscavanje genetskog bazena".
A taman sam mislio napisati da bi to bio idealan poklon za dijete, sinčini tatinom i pročitam Antin komentar 😅

Turbo smrt na kotačima.
Dok godf je vozac jedini koiji najebe - ja sam za :)
Ali ako pokupi nekoga sa strane - to je sranje :(
-ovako je konkretnije, potisak u shupak, glava služi ko svaka (balistička) glava.. i rezultat neće izostati.. :) osim možda kandidata za obaranje rekorda, no tog se nađe ..
Ovo je fantasticno...
Ovo bi moglo pomoci u pretvaranju kockoglavog kamenja u pijesak :)
Poznati smo kao drzava sa 500 000 kockoglavih kamenja, zamislimo samo kako bi bilo super gledati ih po autocestama kako se time vozikaju, fenomenalno. :)
da, def nam trebaju brzi da jos malo smanjimo populaciju. Danasnji klinci presporo i preoprezno voze vec po ulicama ( a i po magistralama ).
A i ne kupuju si sami te suicide- masine, stoga roditelji - gdje vam je pamet ?
Gledam kod mene kako banda 12-16 godisnjaka tu divlja po centru grada i niti jedan nema jeftinijeg od 1000 e.
Sigurno si nisu kupili od djeparca
Pusti se koja suzica na grob eto problem riješen glede djece.
da, def nam trebaju brzi da jos malo smanjimo populaciju. Danasnji klinci presporo i preoprezno voze vec po ulicama ( a i po magistralama ).
Gledam kod mene kako banda 12-16 godisnjaka tu divlja po centru grada i niti jedan nema jeftinijeg od 1000 e.
Sigurno si nisu kupili od djeparca
Baš to, ima se, može se, treba pokazati da se ima...
A ja kupio prošle godine za 180€ jedan, najjeftiniji koji sam našao na Aliexpressu, taman koliko mi treba za od doma do posla, ne treba obarati brzinske rekorde 😬
sve preko 50 na romobilu je smrt...
Tko bi odobrio plasman takvog "kinetickog penetratora" na trziste?
Jer ovo cudo u rukama nekog urokanog klinca koji je "jako zelio romobil kakav ima i Marko i Borna, pa priustit cu i ja svojem djetetu" bez razmisljanja upravo ce tako i zavrsiti.
Ali onda treba podesiti stvari da roditelji dobiju narukvice i par godina u buksi.
sve preko 50 na romobilu je smrt...
...lako moguće i sporije bez kacige, zamisli usaina bolta koji je postigao nešto preko 40km/h - da mu u tom trenutku netko podmetne nogu
razletio bi se po stazi udarajući glavom preko nekoliko puta u stazu i opet i opet, da je beton, teško bi preživio