Misteriozni Satoshi Nakamoto uskoro među 10 najbog

poruka: 7
|
čitano: 8.913
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Misteriozni Satoshi Nakamoto uskoro među 10 najbog".
12 godina

Kako se nezna tko je napravio? Zove se NSA. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
7 godina

Vratit će se Satoshi, j... ce vam mater.

2 0 hvala 0
5 godina
Re: Misteriozni Satoshi Nakamoto uskoro među 10 na
Zanimljivo kako se "zaboravljaju" počeci i da su u početku bitcoin koristili većinom kriminalci. Ne znam tko je bitcoin osmislio ali 100% sam siguran da su tajne službe preuzele kontrolu davnih dana. Zar vi stvarno mislite da netko može imati stotine milijardi dolara tolike godine i biti anoniman?!! Kad su vidjeli koliko milijardi im bitcoin donosi još su pojačali kampanju da je to jedan jedini čovjek.

2 1 hvala 1
17 godina

Satoshi legenda!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lefi kaže...
Zanimljivo kako se "zaboravljaju" počeci i da su u početku bitcoin koristili većinom kriminalci.

a tko ga danas koristi?

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
6 godina

Ako on proda ijedan bitcoin, crypto tržište će se urušit

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2025 22:58 (Raoul-D).
6 godina
Lefi kaže...
Zanimljivo kako se "zaboravljaju" počeci i da su u početku bitcoin koristili većinom kriminalci. Ne znam tko je bitcoin osmislio ali 100% sam siguran da su tajne službe preuzele kontrolu davnih dana. Zar vi stvarno mislite da netko može imati stotine milijardi dolara tolike godine i biti anoniman?!! Kad su vidjeli koliko milijardi im bitcoin donosi još su pojačali kampanju da je to jedan jedini čovjek.

Inače lovu (fiat) ne koriste kriminalci ... jbt kako su ti mediji isprali mozak.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice