Slučaj Sohama Parekha: inženjer radio za više star

poruka: 12
|
čitano: 3.274
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Slučaj Sohama Parekha: inženjer radio za više star".
17 godina

Neka čoek radi!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Zasto ne? I ja bi da mogu.

Linux, Arch Linux.

2 0 hvala 0
10 godina
Re: Slučaj Sohama Parekha: inženjer radio za više
Je li radio šta se od njega tražilo?

1 0 hvala 0
13 godina

pff ima ih koji rade 3 posla paralelno godinama bez problema. Bilo je ekipe koji su u "zlatno doba" prije par godina vrtili 10-ak poslova paralelno, po 1-2 mjeseca skupljali place i samo se intervjuirali dalje. Skupili milijun+ dolara na taj nacin

0 0 hvala 0
16 godina

A gdje su te firme željne talenata. Nek se jave :D

Moje klasično iskustvo s "kvalitetnijim" firmama ukratko je takvo da potrošim i preko mjesec dana na razgovore i testove (bez obzira na prethodno iskustvo) samo za jedan posao, da bi u 6-oj, te ujedno zadnjoj fazi ispao jer su odlulčivali između mene i lika koji je bio voditelj odjela u Nintendu...

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
markoal kaže...

A gdje su te firme željne talenata. Nek se jave :D

Moje klasično iskustvo s "kvalitetnijim" firmama ukratko je takvo da potrošim i preko mjesec dana na razgovore i testove (bez obzira na prethodno iskustvo) samo za jedan posao, da bi u 6-oj, te ujedno zadnjoj fazi ispao jer su odlulčivali između mene i lika koji je bio voditelj odjela u Nintendu...

a uz to apliciras u stotinu razlicitih kompanija. nekad kad dobijes poziv na intervju vise i ne znas ko je ko i kad si aplicirao za njih. 

ja jednom otisao na intervju nisam se nikako mogao sjetiti, tek na samom kraju mi djevojka nesto spomenula i sjetih se ona detalja. 

jucer sam dobio odbijenicu na email za poziciju gdje sam aplicirao prije tri mjeseca. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2025 19:42 (Indestructible).
15 godina

uvijek se sjetim mema:

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
13 0 hvala 1
14 godina
LunKraljPonoci kaže...
Je li radio šta se od njega tražilo?

Očigledno da nije.

15 godina

ali nije to prvi slučaj da se ljudi zaposle online, za remote pozicije u više firmi (osobito u vrijeme Covid histerija) i lagano cuclaju penezeke, dok se Vlasi ne dosjete...

jedino baš u CVu na LinkedInu ne možeš upisati pod iskustvo paralelno rad u 5-6 firmi u istom vremenskom razdoblju, malo bode u oči (osim ako ne pišeš da si radio kao konzultant - ta magična riječ je sveobuhvatna)....

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2025 9:23 (Stric_Jura).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

a ja budala u za jednu plaću u jednoj firmi radim na 5-10 projekata istovremeno.

PSN - darklydexter
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Nije jasno sto je neispravno ucinio? 

Da je krsio zakon/ugovor nevjerojatno mi je da nisu pokrenuli tuzbe, pogotovo jer je USA u pitanju. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2025 12:51 (konjRR).

0 0 hvala 0
11 godina

Budala i lažovčina. Ne može baš svo vrijeme sve varati. Zato zaposlenika uvijek treba dobro provjeriti. I pratiti.

dzg
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice