Sa će se javiti dežurni Apple fanovi i reći, jesmo ti lijepo rekli da se maniš Samsunga i uzmeš Ajfona
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I jedni i drugi su platili velike kazne EU komisiji zbog usporavanja software-a, iako Apple tu bolje stoji. I dan danas je primjetno usporavanje, tek toliko da čovjeku digne živac (uz sav moderan hardware).
I jedni i drugi su platili velike kazne EU komisiji zbog usporavanja software-a, iako Apple tu bolje stoji. I dan danas je primjetno usporavanje, tek toliko da čovjeku digne živac (uz sav moderan hardware).
Osobno se nebih nikako složio sa navedenim stavim kolega, NHF !
Od android gadgeta imam samo Samsung S24 Ultra, updatean na zadnji (pojma nemam koja verzija OSa) mjesečni update, a i Samsung Galaxy Watch Ultra, i nemam nikakav dojam da su usporili od vrlo prvog dana uzimanja u moje ručice!
Isto tako imam i ecosustav, iPhone, iPad Max Pro i MBP! Upogonio sam prekonekoliko novih verzija "iOSa", a sada za sve čekam ediciju 26! Što kazati, koju posluku porati, ZA ONO što meni treba, sve dela trenutno!
Imao sam prošle godine slučaj da mi se je MBP smrznuo, ni trc ni mrc što god pokušavao shodno onom što sam znao o u takvim rješenjima situacijama! Nakon što sam kontaktirao Apple care, problem je riješen vrlo brzo u vrlo kratkom roku, a MBP dela kao "Singer/ica"!!!!!
Apropos kazni, to smatram u redu dovesti u red "pojedince" čitaj brand koji si umišljaju da su nenadjebivi, u odnosu na krajnjeg kupca i/ili korisnika!

Od android gadgeta imam samo Samsung S24 Ultra, updatean na zadnji (pojma nemam koja verzija OSa) mjesečni update, a i Samsung Galaxy Watch Ultra, i nemam nikakav dojam da su usporili od vrlo prvog dana uzimanja u moje ručice!
https://www.sammobile.com/news/samsung-is-artificially-slowing-down-your-galaxy-smartphone/
Članak iz 2022
Inače, Miljenko Jergović je napisao; "Evo zašto nikada više neću u Hrvatskoj kupiti nijedan Samsungov proizvod".
Dakle, kupit će ga u Austriji npr. ali neće u Hrvatskoj.
Tko je pročitao cijeli članak neka objasni je li Miljenko objasnil zašto.
Članak iz 2022
Inače, Miljenko Jergović je napisao; "Evo zašto nikada više neću u Hrvatskoj kupiti nijedan Samsungov proizvod".
Dakle, kupit će ga u Austriji npr. ali neće u Hrvatskoj.
Tko je pročitao cijeli članak neka objasni je li Miljenko objasnil zašto.
Miljenko Jergović Jugoslavić po običaju sere.
Roditelji kupili sušilicu i perilicu za rublje, dakle odvojeni uređaji, Samsung. Malo jači modeli, sušilica je bilo na akciji 1000 i nešto €, a perilica za rublje nekih 1300 i nešto €. Također imaju i takav frižider od Samsunga tj. u toj klasi samo je starijij tj. njega su uzeli prije koju godinu.
Dakle sve je bilo super-duper i za par mjeseci rikne perilica.
Otac ih nazvao, ljudi došli, pogledali, zaključili kako treba mijenjati kompletnu elektroniku jer je ta serija imala neku tvorničku grešku i sami zamolili mogu li ponijeti perilicu sa sobom kako bi to promijenili kod sebe u radionici jer im je tako lakše. Otac pristao, perilica stigla za koji dan, sve odrađeo kao da si u Austroji, Njemačkoj, Danskoj, Francuskoj, dakle bez ikakvog prigovora jer zbilja nema razloga.
Tako da ...
Za te pare koje su dali za susilicu i perilicu mogli su uzet neku postenu marku, Miele ili Bosch koje traju desetljecima.
Za te pare koje su dali za susilicu i perilicu mogli su uzet neku postenu marku, Miele ili Bosch koje traju desetljecima.
A čuj, nisam ja taj koji će nekome određivati što će kupiti za svoj novac tako da to čak ne želim raditi niti svojim roditeljima (para u hrvatskoj nema već poodavno koliko mi je poznato).
Mi recimo u kući imamo kućanske uređaje od Siemensa (frižider takav veliki s dvoja vrata, sušilica za rublje, perilica za rublje, perilica za posuđe, pećnica, indukcijska ploča, mikrovalna, napa i ne bih nikada kupio nešto drugo jer zbilja imamo dobro iskustvo s njima tj. do sada smo ih mijenjali jer su zastarjeli, a ne jer im se nešto pokidalo tako da...
Ruku na srce elektronika, bijela i crna, nikad nisu bili pristupačniji unazad 50 godina, dok si prije za perilicu za robu dao minimalno prosječnu plaću, danas ih dobiješ za 250 eur. Isto sa i Da kvaliteta je pala kod nekih stvari ali samo zato što je pritisak na cijene tako velik da proizvođači moraju negdje rezat troškove. Isto tako je sa mobitelima - logično ali tragično je da to namjerno rade SVI ne samo najveći jer im je u interesu da kupiš novi model minimalno svaku drugu godinu, jer šta imaju oni od toga ako ti super radi 5-6 godina.
Sami smo tražili jeftinu robu i sad piz...o kad nam proizvođači isto to daju servirano jer je kvaliteta loša, ma nemoj reč!!!!!!!!!!
Ta samsungova smeća se isplate uzeti tek sad kad su konačno shvatili da ni evropljani ne žele govno zvano Exynos.
.