Otkriveno koji je protein ključan za rezultate vje

poruka: 4
|
čitano: 1.367
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otkriveno koji je protein ključan za rezultate vje".
7 godina

Očito ga ja nemam...ni u snovima ne mogu a kamo u javi...s druge strane brat bez problema 150 zgibova

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

Poslije šezdesete pomažu dopunski testosteron i hormon rasta.

Pitajte Švarcenegera i Silvestera Stalonka.

Poslije 70-75 godine ne pomaže ništa (pitajte opet Švarciku)

合気道 五段
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 mjeseci
Re: Otkriveno koji je protein ključan za rezultate
"Nasuprot tome, stariji odrasli pokazali su povećane razine CLCF1 tek nakon više od 12 tjedana dosljednog vježbanja".

Koliko za dosljedno, svaki dan vježbanje , svaki drugi dan , triput tjedno, jednom tjedno?

Može li se povećati količina te bjelančevine ako pojedemo mlađeg bildera koji je još vruć od treninga i pun tog proteina 😅
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Re: Otkriveno koji je protein ključan za rezultate
Sirotanovic kaže...
"Nasuprot tome, stariji odrasli pokazali su povećane razine CLCF1 tek nakon više od 12 tjedana dosljednog vježbanja".

Koliko za dosljedno, svaki dan vježbanje , svaki drugi dan , triput tjedno, jednom tjedno?

Može li se povećati količina te bjelančevine ako pojedemo mlađeg bildera koji je još vruć od treninga i pun tog proteina 😅

5 puta tjedno. 2 sata dnevno. Sve ispod toga je amaterski pokusaj. 2g proteina po kg tezine tijela, dnevno. Kreatin par puta tjedno i to je to za pocetak.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice