Microsoft Authenticator ukida podršku za lozinke

poruka: 7
|
čitano: 4.003
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft Authenticator ukida podršku za lozinke".
16 godina

Idemo svi zajedno....

Microsoft smrdi!

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.

6 0 hvala 2
9 godina
Re: Microsoft Authenticator ukida podršku za lozin
Danas sam koristio Authenticator za 2FA za mail i morao ručno unositi password. Baš komplikacija.
Ne razumijem tu politiku. 🫤
Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Glupost teška. Kako će Edge napraviti autofill u drugim aplikacijama?
Osakatili Authentifikator u lažnoj nadi da će ljudi sada masovno prelaziti na Edge.
Marketing team pokazao vodstvu dijagram na kojem crta ide prema gore i vodstvo progutalo ideju. Budaletine
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Bitwardwn ili vaultwarden ako hocete self-hosted

2 0 hvala 0
13 godina
Bothari kaže...
Bitwardwn ili vaultwarden ako hocete self-hosted

Nisam niti znao da MS authenticator ima autofill fičr. Za to već odavno koristim Bitwarden, a MS govance koristim isključivo za njihov 2FA (za njihove siteove) jer Aegis baš i ne šljaka s njima, AFAIK.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
17 godina

Meni je Edge bez pitanja pocuclao sve passworde iz Chromea. Slučajno sam to otkrio kad sam nešto čačkao po Autentifikatoru i skužio da se nalazi hrpa passworda koje tamo nikad nisam stavio.

Inače, ako povremeno koristite Edge postoji opcija Import on launch (from other browsers) koja se sama uključila u nekim od ažuriranja i onda vam prekopira sve passworde i synca na MS servere...

I`m silicon-based life-form
Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina
Da, baš blesavo, taman kad se dosta 'usavršio' kroz zadnju godinu-dvije,
a i meni najbitnije, da jedini od svega isprobanog a da dozvoljava pod načinima plaćanja pod ime kartice upisivanje i sig. broja za plaćanje (sada isprobao, ni Edge uopće ne dozvoljava brojeve pod nazive kartice, stoga..👎), tako da se ne treba kad negdje traži, uvijek tražiti fizička kartica, veeliki minus svakako
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2025 9:24 (DenY's007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice