Ti bi neistomišljenike tjerao van države. Daj si malo pročitaj definicije, prouči povijest, to ti je u temeljima fašizma
Jedina razlika je što ti nemaš nikakvu moć, nego samo brbljaš bezveze.
Za sada to još nije alarmantno stanje, jer još uvijek se fašizam percipira kao nešto loše u većini društva i ljude bude sram (eto, tebe nije), ali to se tako lako promijeni...
Zato vas fašiste treba prozvati i prokazati na vrijeme.
Ti ili si glup ili si zla (zločesta, preciznije) osoba. Imaš tu pokvarenost i sklonost podjebavanju ljudi, minimalno 80% ljudi lijevog političkog opredjeljenja je takvo, rekao bih.
Ne tjeram te nigdje, nego ti govorim - ako ti nešto smeta, i to baš jako ako je slučaj da te boli, imaš slobodu mijenjati sredinu u kojoj živiš. Jednostavno.
Istina, možeš se i boriti protiv fašizma i ustašluka (tvrdiš da to vidiš u našem društvu). Biraj načine, slobodno. Ne šalim se, jer - imaš slobodu.
Ako imaš slobodu, može li se onda reći da smo zemlja fašista i ustaša?
Još nešto, govoriš mi da sam fašist, a vidiš... Meni su pradjeda ubili fašisti. Smrdljivi Talijani, koji i danas (pojedinci sigurno) imaju pretenzija prema ovim našim prostorima.
I onda dođem u Rijeku i dalje u Istru i vidim glupe i nepotrebne dvojezične table i talijanske nazive naših gradova. I onda ta ista Rijeka se diči antifašizmom i "većina" građana (većina, to u biti čisto nagađam, da budem jasan) pljuje po svojoj državi i vidi fašiste i ustaše.
Ma goni se ti i kvazi antifašisti znaš gdje.
Malo povijesti nebi skodilo. Ali jbga treba citat
A za slobodu se treba na neki naciti boriti svaki dan ili se jedan dan probudis bez nje. Povijest.