Tko će platiti struju za AI? Ogromna ulaganja u no

poruka: 5
|
čitano: 1.240
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tko će platiti struju za AI? Ogromna ulaganja u no".
13 godina
Tko će platiti struju za AI? Ogromna ulaganja u no

Ako postoji nekakav glupavi program koji zahtijeva nuklearnu centralu da bi radio, ocito je taj programcic/app neisplativ i ekonomski neprofitabillan.

Mozda da se vratite u vase urede, crtate nekakve next gen chipove i pisete nekakav next gen kod koji ce biti 100 miliona puta efikasniji? ono, mozda....

jebes tehnologiju koja trosi vise struje od cijelog covjecanstva, jebes tehnologiju koja je u doba velikih ekoloskih problema i katastrofa te probleme dupla samom svojom egzistencijom.

mozda to nije tehonlogija, mozda je to korak unazad?

ono, ko ce platiti....

ja sigurno necu.... nisam bedak da sponzoriram idiote kojima se ne da raditi, vec zele da nuklearke rade za njih!

2 1 hvala 0
16 godina
Re: Tko će platiti struju za AI? Ogromna ulaganja
LudaRajcica kaže...

ono, ko ce platiti....

ja sigurno necu.... nisam bedak da sponzoriram idiote kojima se ne da raditi, vec zele da nuklearke rade za njih!

Ma nemoj?!

Itekako budemo mi plaćali, kompanije budu "izlobirale" tako i ponovo se bude to sve prelilo na male potrošače kao i uvijek do sada.

Kad imaš para, sve je moguće, pogle samo ona izdrkavanja u Veneciji od strane bezosa. Koliko je samo privatnih aviona tamo došlo? Puca njima ona stvar za ekologiju i zagađivanje planete. Bitan je samo profit i što veća ušteda tamo gdje se ne bi trebalo štediti. "AI" ne bude išao na bolovanje, ne bude cmizdrio i tražio povećanje plaće, samo mu daj energije i on radi ono što je programiran. Znaš i sam to vjerujem. Nuklearke su za sada tu "najjakije", samo ne mogu niti one nikunti preo noći. Nema više veze njihov utjecaj na Zemlju kad je para u pitanju.

Sve će to raja platit kao i uvijek do sada.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.6.2025 10:37 (Crljo).
17 godina
Crljo kaže...

...

"AI" ne bude išao na bolovanje, ne bude cmizdrio i tražio povećanje plaće,

...

ako nešto ne zna ili ne može izmisliti će odgovor...

Kao pravi radnik, samo bez bolovanja 

13 godina
Crljo kaže...
LudaRajcica kaže...

ono, ko ce platiti....

Ma nemoj?!

Sve će to raja platit kao i uvijek do sada.

samo daj :)

8 mjeseci
trebalo bi nekako napraviti selekciju što nam je potrebno od tih AI, UI a što nije . Ovako sve pod AI računati čak i tamagoćija i sl. bedastoće i kakice , to neće podnijeti el. mreže.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2025 19:38 (Sirotanovic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice