Kako je F1 film s Bradom Pittom sniman u pravim tv

poruka: 5
|
čitano: 2.577
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kako je F1 film s Bradom Pittom sniman u pravim tv".
7 mjeseci

Trud treba cijeniti , nadam se da će biti dobro napravljen a pogledat ću sigurno barem radi truda.

Ovakve što se trude treba cijeniti i nagraditi , recimo svaki Nolanov SF film je bio u suradnji sa znanstvenicima , svaki povijesni u suradnji sa povjesničarima. i jako je tužno kad redatelj , filmski studio ili filmska ekipa nemaju strasti te podcjenjivački prema publici naprave film . Recimo tu se ističe Ridley Scott sa svojim uobičajenim povijesnim filmovima ponudih fantazija na koje prevrćem očima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine
Re: Kako je F1 film s Bradom Pittom sniman u pravi
Pitanje za F1 fanove koji su gledali film; jel' vrijedi pogledati?
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect - Mark Twain

0 0 hvala 0
11 godina

Drive to survive u filmskom obliku, ali isplati se svakoko radi produkcije itd. Iskljuci F1 mozak i uzivaj u dva i pol sata dobrog filma.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2025 19:26 (jaZey).

2 0 hvala 0
16 godina

Mislim si ga zguštati u ScreenX u Branimir centru. 

Vozač se zove Sonny, redatelj Mavericka.. očekujem klišej na klišeju, ali neka. 

Jučer sam gledao Supermana 3 i što sam mogao zgutati tada, ovo je ništa.

In vino veritas
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Svaka čast na trudu, i film je sigurno super, al kakvog smisla ima da Brad Pitt bude u ulozi vozača? Alonso ima 40 i koju godinu pa ga zovu fosilom, a Brad Pitt ima valjda 60.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice