Redizajn korisničkog pretinca e-Građana donosi važ

poruka: 12
|
čitano: 9.424
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Redizajn korisničkog pretinca e-Građana donosi važ".
7 godina

Jel postoji mogućnost da napokon sučelje prilagode mobitelima ili je to ostavljeno kao obečanhe za sljedeće izbore...hvala...pitam za pokojnu babu

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Re: Redizajn korisničkog pretinca e-Građana donosi
"Trenutno je u tijeku razvoj nove mobilne platforme mGrađani koja će uskoro biti dostupna i sadržavat će spomenutu funkcionalnost"
Onima kojima se nešto i može objasniti ne treba ništa niti objašnjavati. Onima kojima sve treba objašnjavati ionako se ništa ne može objasniti.
15 godina

Da si se malo spojio i pogledao bi vidio i sam sta pise, 

Također Vas obavještavamo da će s istim datumom, 26. lipnja 2025., mobilna aplikacija mPretinac biti deaktivirana i više neće biti dostupna za korištenje. Trenutno je u tijeku razvoj nove mobilne platforme mGrađani koja će uskoro biti dostupna i sadržavat će spomenutu funkcionalnost.

16 godina

I to će se vjerojatno odnositi samo na naslovnicu i korisnički pretinac.

A e-Građani su skup od 100 najjadnijih websajtova, trebat će to godine da srede.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ovo sučelje je toliko strašno i nepregledno, evo već 10 godina, da nema kome nisam morao pomoći da se snađe u njemu, čak sam i sam gubio vrijeme tražeći najjednostavnije stvari, a tražilica je neučinkovita. Prava slika i prilika birokracije u najgorem smislu riječi.
Tijelom ja sam čovjek, a duša mi je more

6 0 hvala 0
17 godina

Baš sam i sam mislio reći kako im je novi dizajn za ku...

Nije mi jasno što nisu unajmili nekog UX dizajnera da im to složi kak se spada i da bude pregledno i oku ugodno. Evo ova tablica iz screenshota je strava ...

King in the castle, king in the castle ...
16 godina
tjodalv kaže...

Baš sam i sam mislio reći kako im je novi dizajn za ku...

Nije mi jasno što nisu unajmili nekog UX dizajnera da im to složi kak se spada i da bude pregledno i oku ugodno. Evo ova tablica iz screenshota je strava ...

Meni je ok tablica. Ne mora sve biti overdizajnirano.

Jedino me ubija što "zvjezdica" nije jednako alignana sa checkboxom i što je DateTime bez nula pa izgleda raskupusano.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
4 godine
https://gov.hr/hr/obavijest-o-pustanju-u-rad-nadogradjenog-korisnickog-pretinca/2755

26. lipnja... odavna prošlo, a državni degenerici nisu u stanju link na novu aplikaciju stavit.

Ima li ga ko, ili seru kvake pa po običaju još ništa nije napravljeno?
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2025 12:54 (Bevanda).

0 0 hvala 0
16 godina
Bevanda kaže...
https://gov.hr/hr/obavijest-o-pustanju-u-rad-nadogradjenog-korisnickog-pretinca/2755

26. lipnja... odavna prošlo, a državni degenerici nisu u stanju link na novu aplikaciju stavit.

Ima li ga ko, ili seru kvake pa po običaju još ništa nije napravljeno?

Pa nisu rekli da bude nova mobilna aplikacija od 26.06, nego da stara mobilna aplikacija (mPretinac) prestaje raditi 26.06. i da su mGrađani u razvoju.

Ovo je priča o web korisničkom pretincu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2025 14:34 (Bitanga).
4 godine
Šta jes, jes. Moja greška.
16 godina
Bevanda kaže...
Šta jes, jes. Moja greška.

/s Da, glupo si pretpostavljao da će napraviti novi mobilni app prije nego ugase stari... kako naivno :-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.6.2025 10:32 (Bitanga).
17 godina

Vjerujem da će to izaći do nove godine.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice