Jel postoji mogućnost da napokon sučelje prilagode mobitelima ili je to ostavljeno kao obečanhe za sljedeće izbore...hvala...pitam za pokojnu babu

Jel postoji mogućnost da napokon sučelje prilagode mobitelima ili je to ostavljeno kao obečanhe za sljedeće izbore...hvala...pitam za pokojnu babu
Da si se malo spojio i pogledao bi vidio i sam sta pise,
Također Vas obavještavamo da će s istim datumom, 26. lipnja 2025., mobilna aplikacija mPretinac biti deaktivirana i više neće biti dostupna za korištenje. Trenutno je u tijeku razvoj nove mobilne platforme mGrađani koja će uskoro biti dostupna i sadržavat će spomenutu funkcionalnost.
I to će se vjerojatno odnositi samo na naslovnicu i korisnički pretinac.
A e-Građani su skup od 100 najjadnijih websajtova, trebat će to godine da srede.
Baš sam i sam mislio reći kako im je novi dizajn za ku...
Nije mi jasno što nisu unajmili nekog UX dizajnera da im to složi kak se spada i da bude pregledno i oku ugodno. Evo ova tablica iz screenshota je strava ...
Baš sam i sam mislio reći kako im je novi dizajn za ku...
Nije mi jasno što nisu unajmili nekog UX dizajnera da im to složi kak se spada i da bude pregledno i oku ugodno. Evo ova tablica iz screenshota je strava ...
Meni je ok tablica. Ne mora sve biti overdizajnirano.
Jedino me ubija što "zvjezdica" nije jednako alignana sa checkboxom i što je DateTime bez nula pa izgleda raskupusano.
Pa nisu rekli da bude nova mobilna aplikacija od 26.06, nego da stara mobilna aplikacija (mPretinac) prestaje raditi 26.06. i da su mGrađani u razvoju.
Ovo je priča o web korisničkom pretincu.
/s Da, glupo si pretpostavljao da će napraviti novi mobilni app prije nego ugase stari... kako naivno :-)
Vjerujem da će to izaći do nove godine.