Plaće rastu(uhljebe).... mirovine rastu....naniža nezaposlenost još od petog stoljeća...krcati smo ko brod...triba lovu potrošiti...zato su tu reklame.
p.s samo mi sirotinja imamo AD blockere po njekoliko uključeno...jer nemamo papira za potrošnju

Plaće rastu(uhljebe).... mirovine rastu....naniža nezaposlenost još od petog stoljeća...krcati smo ko brod...triba lovu potrošiti...zato su tu reklame.
p.s samo mi sirotinja imamo AD blockere po njekoliko uključeno...jer nemamo papira za potrošnju
Da, ako imaš svoj router. Routeri od ISP-ova baš i nisu skloni mogućnosti mijenjanja zadanih dns-ova. Evo ja na Tehnicoloru od T scuma, šta god upišem za DNS, uvijek je to njihov, tj. gateway/dns rutera. Jedino mi je preostalo za svaki uređaj u postavkama mreže posebno promijeniti u CloudFlare...
Router ne pamti što podesiš za DNS u DHCP postavkama? To još nisam doživio, samo da uređaji ne odu po nove postavke nego koriste što su dobili (to se u windowsima lako riješi sa npr. ipconfig /renew u command promptu).
Ili podesiš fiksni IP na kompu i tamo postaviše te DNS adrese 🤔
Hvala ti puno!
Kod mene je neki grozni, bijeli A1 modem - neda mi se sad gledat kako se zove. Nikad gori nisam ima - noćna mora. Izmeđuostalog, ne dopušta mi da isključim 5GHz frekvenciju jer svaki put je sam uključi, ima svoju volju.
Valjda zbog rasvjetnih tijela i drugih gradskih stvari spojenih na mrežu; vidio san da mi grad ima neke takve ugovore sa operaterima, bezveze. Baš gledan kupit neki novi modem, neki bazični bez raznih modernih blagodati.