Starship eksplodirao u pripremama za deseti pokusn

poruka: 8
|
čitano: 2.172
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Starship eksplodirao u pripremama za deseti pokusn".
12 mjeseci

Rapid unscheduled disassembly (RUD), nešto kao kod Rimca - toplinski incident. Ništa što još 500 milijardi USD dobivenih od poreznih obveznika ne može popraviti.

6 0 hvala 0
10 mjeseci

I tak on sanja o Marsu nemre se uzdić 2 metra od zemlje, klaun.

4 3 hvala 0
4 godine
suspendiran

Kako smo napredni i veliki gori nam planeta, auti, rakete

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina

"Tara-dam-dam-dam, another one bites the dust!"

Revolucionarna raketa nailazi na mnogobrojne probleme, očekivao sam da će nakon prvih 4-5 pokušaja uspjeti odraditi cijeli let. Jer ona toliko bolesno puno košta, da nije za zezanciju sa pokušajima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

.. opet zli jezici, hr-jal.. (i ostale prigodne floskule branitelja lažibrade).. :)

-naprosto nema primjera kvara rimčevih probnih vozila.. (točka?). :) .. možda zato što ih ni nema, mada su već odavno morala postojati, 60 komada koji se mogu vidjeti samo na lepezastom renderu gdje ih se ovisno o maštovitosti gledatelja može zamisliti 36-48-60.. tek jedan jedini kvar, incident, s kotačem (i daljinskim), zanemarivo, nepogriješivo, nekvarljivo .. nevozilo. :) +nepostojeće?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2025 12:01 (ihush).

0 0 hvala 0
10 mjeseci
Re: Starship eksplodirao u pripremama za deseti po
EricCartman kaže...

"Tara-dam-dam-dam, another one bites the dust!"

Revolucionarna raketa nailazi na mnogobrojne probleme, očekivao sam da će nakon prvih 4-5 pokušaja uspjeti odraditi cijeli let. Jer ona toliko bolesno puno košta, da nije za zezanciju sa pokušajima.

🤣🤣🤣🤣

9 godina
ihush kaže...

.. opet zli jezici, hr-jal.. (i ostale prigodne floskule branitelja lažibrade).. :)

-naprosto nema primjera kvara rimčevih probnih vozila.. (točka?). :) .. možda zato što ih ni nema, mada su već odavno morala postojati, 60 komada koji se mogu vidjeti samo na lepezastom renderu gdje ih se ovisno o maštovitosti gledatelja može zamisliti 36-48-60.. tek jedan jedini kvar, incident, s kotačem (i daljinskim), zanemarivo, nepogriješivo, nekvarljivo .. nevozilo. :) +nepostojeće?

Šta zli jezici, ja se malo sprdam, ali navijam za SpaceX, pratio sam istraživanje Svemira od 2000. do 2020. a SpaceX tu igra sve značajniju ulogu. Dapače, njihovoj efikasnosti ne pariraju čak ni kineska svermiska agencija. Ove ostale nisu više što su nekad bile.

16 godina

-ja navijam za dinamo, za rimca.. no to ne znači da nije muljator (žešći..) :) .. dok za staršip ekšli ne marim, usputno, da nije tema ne bi ni bio tema .. :)) .. dok je moj 'komentar' samo sarkastično-inverzni ili šaljivi (šerlokhomsko opažanje detalja) u kontekstu kako su nekad-nedavno mediji, urednici, modovi.. branili lažibradu, .. više čak ni oni. :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice