Jos malo i ljecit ce to mrtve ljude od bolesti.
Lijek za dijabetes zaustavlja povratak raka prosta
- poruka: 6
- |
- čitano: 10.562
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prebacio se Bug vrlo ozbiljno zadnjih godina na teme iz svijeta medicine, zakoplovstva i astronomije. Bilo bi dobro da se vrate svojim korijenima - svijetu računala i informatici.
Sve sam dojma da u želji da privučete čitatelje širenjem područja i tema o kojima se piše, ste odbili velik broj fanova tj. čitatelja koji žele više sadržaja i informacija iz svijeta infomatike. Uvjeren sam da veća količina (i to posebno!) stručnijih članaka iz već spomenutih područja je nešto što vam zapravo ne ide u prilog povećanju broja pretplatnika i čitatelja. A to će se shvatiti u redakciji prije ili kasnije.
Izgleda ga još u zdravstvu smatraju kancerogenim.
Zanimljivo kako ispitivanja na lijekovima mogu biti toliko kontradiktorna. Vjv. neka greška u ispitivanju koja otkriva koliko je organizam kompleksan i kako je lako pogriješiti.
A što se tiće medicinskih, svemirskih i inače tehnoloških članaka u Bug-u, nemam ništa protiv, čak sam pristalica neka ih bude i više.
Danas je informatika ušla u sve te grane i lijepo je vidjeti njenu primjenu.
Suhoparne MHz/benchmarke i sl, mogu se pročitati bilo gdje.
Proširili su se i na znanost, što se meni osobno sviđa i diže portal na veću rezinu nego samo IT.
Eto, ispravio.
Svaki lijek ima nuspojave.