Strah od nepoznatog, strah od - OLED panela

poruka: 6
|
čitano: 1.888
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Strah od nepoznatog, strah od - OLED panela".
17 godina

Mene je strah isključivo cijene. 😅

Npr. 27" 1440p IPS 180 Hz od Xiaomia je 180€. To je pristojna cijena za te specifikacije. Izašla je i 240 Hz verzija koja će koštat tu negdje. Ajde da bude oko 200€. 

Najjeftiniji OLED sa skoro istim specifikacijama osim panela koliko vidim je Samsung G6 koji košta 600€.

To je razlika od 3 puta.

OLED je bolji od IPSa u svemu, nema rasprave, ali 3 puta bolji nije.

Do tad, mene je strah samo cijene.

11 0 hvala 0
15 godina

Eto i ja nakon jedne godine korištenja za igre monitor Alienware aw3423dwf, zbog članka napravio Self-Diagnostic i onakav je kakvog sam kupio. Baš mi je super monitor, odličan i mislim da sam ušao u vode Oleda i tu ostajem max. Sad mi želja kupit 32"4k Oled neki novije generacije - al samo želja.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Strah od nepoznatog, strah od - OLED panela
Desetljeće+ pobornik IPS ekrana za poslovno korištenje dok nisam dobio službeni laptop sa OLED ekranom.

Kratko i i jasno: ilirski preporod!

Gledam za primarni vanjski ekran uzeti OLED + 34" curved, ali je još izvan mog buđeta.. možda za black friday o.g.?

4 0 hvala 0
16 godina
Re: Strah od nepoznatog, strah od - OLED panela
hrc_smb kaže...
Desetljeće+ pobornik IPS ekrana za poslovno korištenje dok nisam dobio službeni laptop sa OLED ekranom.

Kratko i i jasno: ilirski preporod!

Gledam za primarni vanjski ekran uzeti OLED + 34" curved, ali je još izvan mog buđeta.. možda za black friday o.g.?

Ja sam nedavno uzeo LG 42'' C4 i stavio ga na zid pred "radnim" stolom doma, što mi je zamijenilo 2 monitora. Nit se previše igram, nit radim doma, a volim pogledati i serije u miru (na TV u dnevnom boravku gotovo da ne mogu doći na red, a svatko svoje nešt voli gledati, ukusi su različiti).

Spojio na njega PC, PS5 i sad imam dobar ekran za gaming, dovoljno dobar za kućno korištenje računala, a najviše vremena ionako gledam serije.

Falilo mi je nešto što može reproducirati kvalitetno HDR sadržaj.

Klasičnih 4k OLED monitora koji nisu zaobljeni i koji ne koštaju duplo više od LG TVa baš i nema za kupiti. Onda mi je bolje imati još veći TV malo dalje na zidu, a i duplo je jeftinije.

Jedino moram promijeniti grafičku, jer RTX 2080 Ti ne može gurati više od 60Hz ako je HDR upaljen, inače u SDRu može 120Hz.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
11 godina

Dugo sam se premišljao kupiti OLED TV zbog burn-ina.

Ali evo već 3 godnine LG C2 radi bez greške, a djeca ga teroriziraju od kockice preko minecrafta do Fortnitea.

A kvaliteta slike superiorna nad LCD-om.

Sljedeća invensticija je OLED monitor.

4 0 hvala 0
4 godine

Baš cu otici i uzeti taj broj da vidim sto je Šuštić napisao po meni je Oled panel s tonom mana i nekompatibilnosti s cijelokupnim PC/win sustavom! Kao TV super no sve ostalo katastrofa barem sto se tice mojih allround potreba!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice