Copilot zna kako ilegalno aktivirati Windowse i ne

poruka: 3
|
čitano: 4.702
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Copilot zna kako ilegalno aktivirati Windowse i ne".
3 godine
Copilot zna kako ilegalno aktivirati Windowse i ne

Stvarno mi nije jasno zašto pobogu Windows nije besplatan za kućne korisnike?

Da ima milijardu kućnih korisnika i da svi odluče kupit licencu ($3 na royalcdkeys) i ne piratizirat winse, tih 3mlrd "gubitka" bi im bio najbolji promo i generalno metoda za navuć korisnike, office(365) je ionako besplatan za home juzere.

O tome da se prikazuju oglasi unutar Windowsa da ne pričam 

UtinamSemper
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2025 17:45 (Svakakav).

1 0 hvala 0
13 godina
Re: Copilot zna kako ilegalno aktivirati Windowse
Svakakav kaže...

Mnogi vole glumiti da nije tako, ali tako je u praksi, jos od 1995 pa i ranije!

17 godina
Re: Copilot zna kako ilegalno aktivirati Windowse
Svakakav kaže...

Da ima milijardu kućnih korisnika i da svi odluče kupit licencu ($3 na royalcdkeys) i ne piratizirat winse, tih 3mlrd "gubitka" bi im bio najbolji promo i generalno metoda za navuć korisnike, office(365) je ionako besplatan za home juzere.

O tome da se prikazuju oglasi unutar Windowsa da ne pričam 

Na određeni način i jesu besplatni jer toliko je načina za divlju aktivaciju na dva klika udaljenosti... nije da ne mogu to spriječiti i otežati ali ne žele. Ono, ko hoće taj plati, ko neće aktivira na divlje ili koristi sa crnom pozadinom i porukom u ćošku aktiviraj windows... sve u svemu da ti da koristiš besplatno ovako ili onako, a ko to ne zna taj plati i svima dobro, bitno im je samo da su windowsi najrašireniji od svih.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice