Ipak je moguće ostati na jeftinijem paketu Microso

poruka: 6
|
čitano: 1.583
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ipak je moguće ostati na jeftinijem paketu Microso".
7 godina

Upravo sam provjerio. Kod mene je zasad sve po starom. Imam Family Classic i nije promijenjena cijena pretplate.

0 0 hvala 0
16 godina

Kaj nikome ne smeta treniranje AI (kopilota) na tvojim podacima koje upisuješ u word, excel i ostale Mikrosoft aplikacije?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ipak je moguće ostati na jeftinijem paketu Mic
danko99 kaže...

Kaj nikome ne smeta treniranje AI (kopilota) na tvojim podacima koje upisuješ u word, excel i ostale Mikrosoft aplikacije?

Pa doslovno piše da se dokumenti korisnika ne koriste za treniranje.

Da, znam, tko bi im vjerovao da govore istinu. Ali imaju ogromnu bazu enterprise korisnika i governmenta, sumnjam da bi se igrali s takvim stvarima. Jer jednom kad izgube povjerenje mogu se pozdraviti sa korisnicima.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina

Poceo sam vec razmatrati Proton. Ne zbog cijene ocigledno, jer je papren, vec zbog ovog maltretiranja. Samo mi se tesko odvojiti od 288 eura godisnje za Family paket.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2025 9:51 (knight).

1 0 hvala 0
16 godina
knight kaže...

Poceo sam vec razmatrati Proton. Ne zbog cijene ocigledno, jer je papren, vec zbog ovog maltretiranja. Samo mi se tesko odvojiti od 288 eura godisnje za Family paket.

Rekoh idem isprobat proton mail,kao nešto privatno.

Prvi dan sam se probal registrirat na nekom sajtu sa "privatnim mejlom" i odmah su mi blokirali mail adresu.

Kao ne dopuštaju registracije na određenim sajtovima, poput recimo kripto burzi.

Ako hočeš da te odblokiraju moraš dat broj telefona.

Botovi očigledno čitaju sadržaje mejlova i automatski blokiraju.

Nabijem ih na privatnost njihovu.

5 mjeseci
danko99 kaže...

Rekoh idem isprobat proton mail,kao nešto privatno.

Prvi dan sam se probal registrirat na nekom sajtu sa "privatnim mejlom" i odmah su mi blokirali mail adresu.

Kao ne dopuštaju registracije na određenim sajtovima, poput recimo kripto burzi.

Ako hočeš da te odblokiraju moraš dat broj telefona.

Botovi očigledno čitaju sadržaje mejlova i automatski blokiraju.

Nabijem ih na privatnost njihovu.

Korisnik sam Protonmail besplatne verzije zadnjih nekoliko godina i potpuno mi je zamjenio gmail kao primarni mail. Nikada nikakvih problema, a registriran sam sa njim na barem 30-40 lokacija od raznih web shopova, portala, web aplikacija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2025 11:39 (herc_vtc).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice