izgleda S25 bude zadnji "mali" iz S serije...sljedeće godine samo plus i ultra...
u ovo vrijeme za godinu dana S25 serija podtaje best buy u android svijetu...sada se ne isplati davati punu cijenu
izgleda S25 bude zadnji "mali" iz S serije...sljedeće godine samo plus i ultra...
u ovo vrijeme za godinu dana S25 serija podtaje best buy u android svijetu...sada se ne isplati davati punu cijenu
Vec dugo godina je flag ship od prosle ili pretprosle godine best bay....
koji su ovo shupci iz zaamzunga nemoš virovati...uw dobije novi 50mpx senzor...ustvari to je onaj isti kojeg je dobio x5 objektiv na s24u...i da ga nisu mogli staviti i na x3...nego x3 ostaje isto i sad normalo x3 tek na s26u dobije taj isti senzor
hebe se meni...eto S7 edge nakon 7 godina odlazi u povijest...na njegovo misto polovni iphone 12 pro stiže...njega koristim dok ne stigne napokon značajna nadogradja camera na ultri
Najveći hint je pogledati promo s predstavljanja...kada vidiš da je fokus marketing odjeljenja na nekim funkcijama koje 99% ljudi ne koristi, a neke su bile.dostupne i ranije...znaš da je proizvod refresh prošlogodišnjeg modela...pa i pretprošlogodišnjeg.
moze li meni neupucenom netko reci zasto kupiti samsung flagship umjesto googleovog?
moze li meni neupucenom netko reci zasto kupiti samsung flagship umjesto googleovog?
Meni je bitan S-Pen u određenim situacijama, gdje bi iste radnje bilo nemoguće, ili makar nezgodno učiniti prstima, bilo da su mokri, smrzli, masni, u rukavicama ili da baš moram negdje na SS napisati nešto kao fusnotu!
Apropos S-Pena, sa njim mogu i fotografiju stisnuti (istina, moguće na S25U se nebu moglo) a vjerojatno i video, nisam probavao istražiti! I još jedan posredan detalj, Samsung i Apple, moje skromno subjektivno razmišljanje, imaju BOLJE Ultra satove, koliko god to bile smart wure sa samo 50 sati trajanja jednog ciklusa bakterije.
Obzirom je S24U bio pravokutan komad gadgeta u svim smjerovima, onaj najbitniji, ekran je ravan sa full kutovima, nikakvih zaobljavanja uslijed čega se ipak malo gubi na prostoru dok gledam na kartu i track kojim hodam/o!
Osobno NIKADA nisam imao Guugleov komad mobilnog gadgeta, ali dok bi makar imao svoj stylus, neki full funkcionalan, svakako bih razmislio o nabavkama, makar jednom, makar jednog! Kada govorimo samo o mobilnom gadgetu - mobitelu, stvar je strogo individualna, ali dok imaš situaciju (planinarim) konkretno je bolje imati jače komade u ECO sustavu!
malo sam krivo postavio pitanje. mislio sam na osnovne modele falgshipova sto nude firme. znaci osnovni s24 i recimo pixel 9.
vjerujem da je hardver u prednosti kod samsunga, ali dali se samsunogvi UI moze mjerit sa cistim androidom koji ne forsira razne aplikacije i prijave u samsung. osobno mi je to jako odbojno.
Moguće da će S25 seriji cijena dropat najviše na oglasima. Moj S10e je iz 2019. pa već 2 godine nakon kupnje razmišljam o prelasku na bolje, a samo zato jer nisam tada uzeo običan S10. Idealna prilika je bila kad je došao S23 sa snapdragonom za prelazak, ali na kraju ništa. Dođe S24 sa Exy, ništa. Imam S24+, ogromna razlika u veličini i težini između njega i S10e. Hoću kompakt u ruci. Sad jedini pravi prelazak bi bio na S25, na kraju to je sve isto i S23/S24/S25. Šta sad moram reć da i to preskačem i ipak će prelaz bit na S26. A 919€ davat za S25 je po meni previše, naravno ne ova 128GB verzija (promocija sad duple gige) jer je to stvarno premalo na takvom "premiJumu". Ali da, definitivno bi smjer prelaska sa S10e trebao biti ovaj S25 kad već mora biti mali mob. Već ih vidim za par mjeseci na oglasima za razumnu cijenu.
Moguće da će S25 seriji cijena dropat najviše na oglasima. Moj S10e je iz 2019. pa već 2 godine nakon kupnje razmišljam o prelasku na bolje, a samo zato jer nisam tada uzeo običan S10. Idealna prilika je bila kad je došao S23 sa snapdragonom za prelazak, ali na kraju ništa. Dođe S24 sa Exy, ništa. Imam S24+, ogromna razlika u veličini i težini između njega i S10e. Hoću kompakt u ruci. Sad jedini pravi prelazak bi bio na S25, na kraju to je sve isto i S23/S24/S25. Šta sad moram reć da i to preskačem i ipak će prelaz bit na S26. A 919€ davat za S25 je po meni previše, naravno ne ova 128GB verzija (promocija sad duple gige) jer je to stvarno premalo na takvom "premiJumu". Ali da, definitivno bi smjer prelaska sa S10e trebao biti ovaj S25 kad već mora biti mali mob. Već ih vidim za par mjeseci na oglasima za razumnu cijenu.
Prednaružbe ionako rade uberfanovi marki radi efekta kur...nja, svi ostali pričekaju par mjesec, jer kod Samsunga to uvijek znači bar 20% nižu cijenu. Tako sam i uboa i S23+ (skok sa S10 jer je baterija postala debelo loša i prestali su sa updejtima) u 5 mjesecu 2022 - kad je Samsung imao akciju sa popustom i još su davali dodatnih 100 eur na otkup starog telefona, tako da me skupa sa pretplatom kod A1 ispao oko 560 eur što mi je bila ok cijena. U zadnjih 10ak godina sam skužio da Samsung najbolje akcije ima oko 5 mjeseca i onda opet oko 9 mjeseca.
Ali skok na S25 me definitivno nimalo ne privlači, doslovno ne vidim nikakav plus jer osim CPU-a, i količine RAM-a sve ostalo je skoro copy-paste isto - iako mi je najtragičnije da nisu dignili punjenje na bar 60W jer iskreno me zaboli za wifi7 i BT 5.3 - 6e je više nego dovoljno dobar. Sa veseljem pričekam S26 ali više je vjerovatno da će me tek S27 nagovorit na mjenjanje - pokušao sam iskreno sa iphonom po drugi put i nije to za mene, ne kažem da nije dobar telefon ali navikao sam na neke stvari na androidu i iskreno ne osječam potrebu po kompromisima (imam ih dovoljno sa ženom)
Mislim da je najbolje pričekati Samsung Galaxy S26 seriju koja bi mogla imati silicij karbonsku bateriju koju već koriste kineski mobiteli (Honor, Oppo, Xiaomi, OnePlus, Vivo, Huawei...)
Meni se čini da Samsung (S21) ima zeru malo neprirodnije boje, malo previše iskričave. Čak ipad mini (6) sa svojom jednom jedinom kamerom mi ima prirodnije boje. Možda se tebi to samo čini isprano u odnosu na ono prije (S10 kojeg navodiš)
Mislim da je najbolje pričekati Samsung Galaxy S26 seriju koja bi mogla imati silicij karbonsku bateriju koju već koriste kineski mobiteli (Honor, Oppo, Xiaomi, OnePlus, Vivo, Huawei...)
I kakvu ce to revolucionarnu promjenu napraviti? Imat ces 10% vecu bateriju....